Momente emoționate pentru Gina Pistol și Smiley. Bunica artistului a întâlnit-o pe fiica lor

Publicat pe

Smiley și Gina Pistol și-au dus fetița la bunici. Întâlnirea trebuie să fi fost foarte emoționantă, exact așa cum este și fotografia publicată de artist pe pagina lui de Instagram. Smiley și Gina au mers, împreună cu Josephine, în vizită la bunica maternă a cântărețului, care locuiește în Pitești.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE MARTIE, GRATIS, AICI!

Smiley și Gina Pistol trăiesc clipe unice în viața lor de când au devenit părinții unei fetițe minunate și sănătoase. Cei doi au dus-o pe cea mică în vizită la bunici. Mai exact, Josephine a cunoscut-o pe bunica maternă a lui Smiley, care locuiește în Pitești.

Momente emoționate pentru Gina Pistol și Smiley. Bunica artistului a întâlnit-o pe fiica lorMomente emoționate pentru Gina Pistol și Smiley. Bunica artistului a întâlnit-o pe fiica lor

Întâlnirea trebuie să fi fost foarte emoționantă, exact așa cum este și fotografia publicată de Smiley pe contul lui de Instagram. În imaginea alb-negru publicată de artist, apar două generații: mânuța Josephinei care cuprinde unul dintre degetele de la mâna bunicii. Alături de fotografie, Smiley a scris un mesaj emoționant.

O întâlnire superbă între mâna care m-a crecut și mânuța puiului de om pe care îl voi crește împreună cu Gina! Josephine s-a întânit cu străbunica ei!', a scris Smiley, pe Instagram.

Citește și: Culisele noului videoclip semnat Smiley.A filmat scene dificile cu urmăriri și cascadorii

Citește și: Smiley a dezvăluit la Românii au Talent ce meserie are tatăl său:”Și-a riscat viața tot timpul”

Citește și: Mihai Bobonete, despre fosta soţie a lui Răzvan Simion:„Mă rugam să o calce tramvaiul'

Citește și: Creatorul de modă Alber Elbaz a murit la 59 de ani.Era infectat cu COVID-19

De ce Gina Pistol și Smiley nu publică poze cu fetița

Gina Pistol și Smiley au devenit părinții lui Josephine pe data de 9 mai. Cei doi trăiesc, de atunci, clipe unice și își țin fanii la curent cu ceea ce se mai întâmplă în viețile lor actuale. Cu toate acestea, chiar adacă au mai publicat fotografii în care apare și cea mică, Smiley și Gina Pistol nu îi arată și fața fetiței.

Fanii îi întreabă când va veni momentul în care vor publica fotografii și cu chipul fetiței lor, Josephine. Smiley a vrut să elucideze acest mister și a oferit un răspuns la această întrebare care se află pe buzele multora.

Pentru mine e foarte clar. În momentul în care îmi va spune cu cuvintele ei că își dorește neapărat să ajungă pe Tik Tok, atunci o să apară și ea. Decoamdată nu înțeleg ce spune. Ea zice ceva, dar nu înțeleg exact ce spune‘, a declarat Smiley, într-un videoclip postat pe internet.

Sursa Foto: Instagram

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter