Când face Angela Rusu botezul fetiței și cine sunt nașii

Publicat pe

Angela Rusu a devenit mamă pentru a treia oară pe data de 24 mai. Artista și soțul ei, Marius Moldovan, se pregătesc intens pentru botezul micuței lor care va avea loc luna viitoare. Angela Rusu și Marius Moldovan își doresc o petrecere de botez cu mulți invitați. De asemenea, vor avea și două perecehi de nași.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

Angela Rusu și soțul ei, Marius Moldovan, sunt în culmea fericirii. Artista a devenit mamă pentru a treia oară pe data de 24 mai și a adus pe lume o fetiță, care se va numi Maria Anais. Vedeta a născut prin cezariană, la recomandarea medicilor, având în vedere faptul că are 48 de ani. Acum, Angela Rusu și soțul ei se pregătesc intens pentru botez, dorindu-și să iasă totul ca la carte, exact așa cum își doresc.

Când face Angela Rusu botezul fetiței și cine sunt nașiiCând face Angela Rusu botezul fetiței și cine sunt nașii

Angela Rusu și Marius Moldovan o vor creștina pe fiica lor pe data de 16 septembrie, la o biserică din Cluj. Petrecerea de botez va fi una fastuoasă și va avea loc într-un ballroom tot din Cluj. De asemenea, petrecerea de botez va fi una cu mulți invitați, mai exact 200.

Citește și: Cătălin Botezatu, primele declarații după ce a plecat de la Bravo, ai stil!:„Da, regret pentru că…'

Citește și: Philip de la Puterea Dragostei, după ce Berna l-a acuzat că a bătut-o:„Mi-a zis că mă iubește'

Citește și: Când se mărită Carmen Grebenișan.Le-a pus condiții invitaților

Citește și: Cum s-a schimbat relația dintre Elena Marin și logodnicul ei, după Survivor:„Dacă eu nu mă iubesc…'/ EXCLUSIV

Angela Rusu, botez cu două perechi de nași

Angela Rusu și soțul ei își doresc o petrecere mare de botez pentru fiica lor, Maria Anais. Ei bine, cântăreața a spus că au în medie 200 de invitați. Pe de altă parte, pe lângă numărul mare d einvitați, vor avea și două perechi de nași. Mai exact, este vorba despre Silviu Prigoană şi soţia sa Mihaela, dar şi celebra Maria Dragomiroiu şi soţul ei Bebe Mihu.

Avem foarte mulţi invitaţi. Măcar botezul să îl facem cu mai multe persoane, având în vedere că eu şi Marius am avut nunta în Las Vegas, fără persoanele dragi. Suntem în stand-by acum, nu am făcut momentan o listă clară. Dar avem în medie 200 de invitaţi. Sunt în proces de recuperare, sunt obosită, sunt operată, este greu, până îmi revin un pic. Măriuca ne face acum programul, noi depindem de programul ei', a declarat Angela Rusu, pentru click.ro.

Angela Rusu a început deja de luna trecută să cânte la evenimente, așa că Marius Moldovan este cel care se ocupă mai mult de invitați și de organizarea botezului.

Angela Rusu a avut depresie postnatală

Angela Rusu a dezvăluit că viața cu al treilea copil este foarte dificilă, mai ales că a trecut și prin depresie postnatală. Potrivit spuselor sale, să aduci pe lume un bebeluș la 47 de ani este mult mai greu decât la 27, vârsta la care Angela a devenit mamă pentru prima oară. Lipsa energiei și multitudinea de informații prezente peste tot în jurul său îi îngreunează misiunea, iar medicii i-au făcut mari probleme.

„Este foarte frumos, numai că e foarte greu. Mi s-a schimbat viața radical și toată atenția e doar spre Măriuca. Pot să spun că este foarte diferită viața cu un copil la 47 de ani, față de viața cu un copil la 27 de ani. Eu, când am născut-o pe Rebeca, aveam 27 de ani, eram tânără, nu aveam atâtea informații, dar mă descurcam.

Acum este altceva, pentru că fizic nu mai ai atâta energie, în plus medicii nu fac decât să te panicheze cu atâtea păreri. M-a apucat un pic panica cu informații de la o mie de medici. Le cer opinii la cum să procedez cu colicii, toți recomandă altceva, unul îmi zice că nu e bună apa de mare pentru nas, ci serul fiziologic, altul îmi spune să nu trezesc fata din somn ca să o hrănesc, altul îmi zice să o scol la trei ore. Am simțit că o iau razna până am găsit pe cineva bun', a declarat Angela Rusu, la un moment dat.

Sursa Foto: Instagram

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter