Britney Spears a scăpat de tutela tatălui ei, la 39 de ani. Ce interdicții avea artista

Publicat pe

După 13 ani, Britney Spears a scăpat în sfârșit de tutela tatălui ei. Jamie Spears a acceptat să renunțe la statutul de tutore al fiicei sale, după o luptă dură, purtată prin tribunale. Iată ce obligații avea Britney, conform angajamentului.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

Nu mai puțin de 13 ani au trecut până ce Britney Spears a scăpat de sub tutela tatălui ei, după ce au dus o luptă acerbă prin tribunale. În cele din urmă Jamie Spears a renunțat la tutelă, iar artista și recâștigat independența la… 39 de ani. Acum, Britney va avea în sfârșit controlul asupra finanțelor, dar și asupra vieții sale.

Britney Spears a scăpat de tutela tatălui ei, la 39 de ani. Ce interdicții avea artistaBritney Spears a scăpat de tutela tatălui ei, la 39 de ani. Ce interdicții avea artista

Britney Spears a scăpat de tutela tatălui ei

Tatăl artistei a renunțat în sfârșit la tutela pe care o avea supra fiicei sale, deși, în urmă cu ceva timp, considera că acest statut este cel mai bun lucru pentru Britnei Spear. Cu toate acestea, Jamie Spears a depus ieri, la Curtea Superioară din Los Angeles, documente în care atestă că este de acord cu delegarea acestei funcţii către altă persoană.

'Deşi domnul Spears a devenit ţinta unor atacuri continue şi nejustificate, nu crede că o bătălie juridică cu fiica lui pentru statutul său de tutore ar fi cel mai bun lucru pentru ea', scrie în document.

Citește și: Drama lui Britney Spears. Cântăreața imploră judecătorii să o scape de tatăl ei, care o controlează de 12 ani și a internat-o la psihiatrie fără voia ei

Citește și: Cu ce post TV a semnat Florin Călinescu după ce a plecat de la PRO TV

Citește și: Ana Porgras îl face praf pe Zanni: „Oameni care nu au făcut nimic în viețile lor și se cred exemple de urmat’

Citește și: Tristan Tate, replică acidă pentru Bianca Drăgușanu, după ce ea a spus că regretă relația: „Nici nu am fost…'

Citește și: Anamaria Prodan s-a afișat în compania unui alt bărbat, pe Instagram. Este un antrenor celebru

Acest anunț nu a venit totuși întâmplător, ci în contextul în care avocatul lui Britney investigehază modul în care Jamie Spears a administrat averea fiicei sale. Se pare că au fost descoperite plăți nejustificate către promotori, în condițiile în care Britney spears nu a mai avut de mult timp concerte.

'Această tutelă plăteşte salariul multor oameni', spunea Britney spears în declaraţia sa din 23 iunie, care a demarat procesul pentru a pune capăt tutelei legale care îi controlează viaţa de peste 13 ani.

Tatăl său a negat însă aceste acuzații, afirmând că totul se datorează presiunii opiniei publice.

Tatăl ei îi controla complet viața

Tutela nu presupunea însă doar aspecte legate de finanțe, ci și de viața personală a artistei. Britney Spears, care a divorțat de Kevin Federline, tatăl celor doi copii ai săi (rămași în grija lui), după doi ani de mariaj. Mai mult, artista a mărturisit că, în ultimii 13 ani, tatăl ei a obligat-o să folosească metode contraceptive și că i-a controlat fiecare aspect al vieții. Artista a conchis, de altfel, că prin acest gen de control tatăl ei urmărea să pună mâna pe toată averea sa.

„Suntem fericiți că domnul Spears și avocatul său au admis astăzi într-un document juridic că trebuie să se retragă. S-a făcut dreptate pentru Britney. 

Promit să duc mai departe ancheta asupra comportamentului domnului Spears și al altora în acești ultimi 13 ani, timp în care a strâns milioane de dolari de pe urma fiicei sale', a spus Mathew Rosengar, avocatul lui Britney Spears, conform digi24.ro.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter