Carmen de la Sălciua este pregătită să devină mamă. Artista a ales deja numele fetiței

Publicat pe

Carmen de la Sălciua este pregătită să devină mamă. Artista își dorește să aibă o fetiță și s-a gândit deja la numele copilului. De când s-a împăcat cu iubitul ei, Culiță Sterp, Carmen de la Sălciua este mai fericită ca niciodată.

Surpriză pentru fanii artistei, marea veste a fost dată, iar Carmen de la Sălciua este pregătită să devină mamă. Vedeta a fost întrebată pe una dintre rețelele de socializare dacă își dorește să aibă copil, iar răspunsul a bucurat pe toată lumea.

Dacă voi avea o fetiță aș vrea să o cheme Sofia.

Carmen de la Sălciua

Poate în curând artista va da marea vestea, iar ea și Culiță Sterp vor deveni părinți pentru prima dată. De când s-a împăcat cu iubitul ei toate îi merg ca pe roate, iar Carmen de la Sălciua se bucură din plin de tot.

Citește și: Ipostaze provocatoare. Carmen de la Sălciua s-a fotografiat goală în așternuturi, fără Culiță Sterp

Carmen de la Sălciua și Culiță Sterp s-au despărţit cu scandal

Se pare că motivul divorţului este infidelitatea bărbatului. Carmen a declarat că şi-a iubit soţul şi încă mai are sentimente pentru el, dar nu poate trece peste trădarea lui. Carmen de la Sălciua susţine că ajunsese să se simtă doar o maşină de produs, nu o soţie iubită.

În timpul divorțului, au început să circule imagini cu frumoasa Carmen de la Sălciua, goală, artista acuzându-l pe Culiță Sterp că ar fi în spatele apariției fotografiilor cu pricina.

'Asta e o poză de câțiva ani! Îmi făcusem o poza în oglindă cum cred că își face fiecare femeie! Se observa un corset! Tocmai îmi cumpărasem un corset de remodelare al taliei și îmi făcusem poza în oglindă! Cum fostul soț mi-a spart parola de la telefon, a luat poza din galeria foto împreună cu fosta mea cumnata și au distribuit-o pe toate grupurile! Probabil e un deliciu pentru ei să îmi facă rău!

Am purtat o discuție cu părinții mei! Mama suferă foarte mult, dar i-am explicat că trebuie să fie tare! Mama e o femeie credincioasă, noi suntem oameni cărora nu le place să intre în scandaluri! Probabil ați văzut că nimeni din familia mea nu a scos un cuvânt! Judecați voi cum doriți! Am fost învățată să întorc și celălalt obraz, nu să mă răzbun! Dumnezeu ne judecă pe toți!', a spus, la acea vreme Carmen de la Sălciua, pentru Cancan.

FOTO: Facebook

Carmen de la Sălciua este pregătită să devină mamă. Artista a ales deja numele fetițeiCarmen de la Sălciua este pregătită să devină mamă. Artista a ales deja numele fetiței
 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter