Episodul neștiut din trecutul lui Ștefan Bănică. A fost la un pas să se apuce de substanțe interzise: ”Am fost în Columbia, țara drogurilor”

Publicat pe

La 52 de ani, Ștefan Bănică are o carieră fabuloasă și o viață din care nu-i lipsește nimic, dar nimic din toate acestea poate că nu ar mai existat dacă ar fi acceptat un pact cu diavolul, în 1994. Artistul a  dezvăluit că a fost la un pas de a începe să consume droguri, în timpul unui turneu în Columbia.

Ștefan Bănică nu mai are nevoie de nicio prezentare. La 52 de ani, având în spate o carieră în muzică și actorie de peste 20 de ani și umplând Sala Palatului la concertele sale de Crăciun, Ștefan Bănică trăiește viața pe care și-a dorit-o.

Ștefan Bănică, la un pas de a începe să consume droguri

Artistul a relatat, însă, pentru Antena Stars, un episod din trecutul său care i-ar fi putut periclita viitorul plin de succes. În urmă cu mai bine de 20 de ani, Ștefan Bănică a fost la un pas de a începe să consume droguri.  

'M-am temut de o chestie pe care n-am făcut-o niciodată, de droguri. Am fost în Columbia, ţara drogurilor, prin 1994,  au venit nişte românaşi de-ai noştri foarte prietenoşi să-mi ofere tot ce vreau eu, gratis. Mi-au zis să încerc măcar. Am zis nu, mi-a fost frică. În sensul că, deşi era o experienţă, puteai s-o faci o dată şi atât, ce se putea întâmpla? Dar nu, mi-a fost frică, recunosc. Pentru că, am zis, mă, dacă o să-mi placă, dacă devin dependent de chestia asta? Şi nu-mi pare rău că nu am făcut-o!', a declarat la Antena Stars Ștefan Bănică.

Foto: Instagram

Citește și: Cum arată soţia fostului preşedinte Emil Constantinescu. Se cunosc din facultate şi sunt căsătoriţi de 56 de ani!

Episodul neștiut din trecutul lui Ștefan Bănică. A fost la un pas să se apuce de substanțe interzise: 'Am fost în Columbia, țara drogurilor'Episodul neștiut din trecutul lui Ștefan Bănică. A fost la un pas să se apuce de substanțe interzise: 'Am fost în Columbia, țara drogurilor'
 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter