Carmen Grebenișan spune adevărul despre operațiile estetice: "Am sesizat faptul că am exagerat cu..."/ INTERVIU

Publicat pe

Carmen Grebenișan nu a ascuns niciodată că apelat la diverse intervenții, chiar dacă majoritatea minim invazive. Fosta concurentă de la Asia Express ne-a spus la ce intervenții mai are de gând să apeleze și de ce a luat decizia de a-și topi acidul hialuronic din buze.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IANUARIE, GRATIS, AICI!

Întotdeauna ai fost sinceră cu urmăritorii tăi de pe Instagram și nu ai ascuns când ai făcut vreo intervenție estetică. Mai ai de gând să apelezi la medicul estetician în viitorul apropiat?

Așa e, am decis să fac asta pentru ca lumea să nu dezvolte frustrări într-o direcție sau alta… Sunt sigură că multe femei ascund că fac asta. Din păcate, se creează multă frustrare, multe femei cred că altele așa s-au născut, și e total fals, prefer să fiu asumată sută la sută. Mă ajută și pe mine, îi ajută și pe alții, iar de judecată puțin îmi pasă.

Am o singură intervenție majoră, ce a presupus anestezie generală, implantul de sân. În rest, sunt intervenții minim invazive, toate fiind reversibile, nimic definitiv. În altă ordine de idei, trebuie refăcute o dată la câteva luni. Așa că toată viața cred că voi avea grijă de mine și mă voi folosi de aceste intervenții în avantajul meu. Consider că înseamnă grijă față de propria persoană, iar atâta timp cât sunt făcute cu bun gust, eu chiar le susțin.

Citește și: Carmen Grebenișan, totul despre despărțirea de fostul iubit și începutul unei noi relații:”Propunerea lui să ne mutăm împreună a fost o glumă, la început”/ EXCLUSIV

Citește și: Carmen Grebenișan și Alina Ceușan se înrudesc:”Eu și logodnicul meu vom boteza băiețelul Alinei” / EXCLUSIV

Citește și: Pepe și Raluca, partaj de peste 1,5 milioane de euro!Ce bunuri au de împărțit la notar

Citește și: Brigitte spune totul despre despărțirea de Florin Pastramă:„Este violent. Familia lui m-a amenințat și pe mine, și pe mama!'

Carmen, știi și tu că unii te-au criticat atunci când ai ales să-ți mărești buzele și au considerat că ai exagerat. Recent, tu ai decis că este momentul să topești acidul hialuronic. Te-au afectat răutățile lor sau ce te-a determinat să faci asta?

Lumea poate să considere mereu ceea ce dorește, puțin îmi pasă de ce spun alții! Eu am sesizat faptul că am exagerat cu acea intervenție, pentru că m-am uitat în oglindă, și nu pentru că mi-au spus alții asta. Am decis să dizolv tot ceea ce aveam, iar apoi am revenit cu o cantitate foarte mică în zona buzelor, care consider că e mult mai potrivită pentru fizionomia mea. Nu mă mai afectează de foarte mult timp răutățile din social media, a fost o decizie proprie, neinfluențată de altcineva.

Carmen Grebenișan spune adevărul despre operațiile estetice: "Am sesizat faptul că am exagerat cu..."/ INTERVIUCarmen Grebenișan spune adevărul despre operațiile estetice: "Am sesizat faptul că am exagerat cu..."/ INTERVIU

Dacă toată treaba asta cu creatorii de conținut s-ar termina într-o zi, ție ce ți-ar plăcea să faci sau cu ce te-ai ocupa? Din afară, a fi influencer pare foarte ușor, însă ăsta chiar e un job full time, care uneori depășește și 8 ore de lucru pe zi.

Aș face business. Îmi place și partea de TV și publicitate online, scripturi de reclame, am foarte multe idei și uneori mă frustrează faptul că nu reușesc să le pun în aplicare pe toate. Aș face ceea ce fac în continuare oricum. Urmează să dezvoltăm încă o firmă, încă un brand personal, în curând, așa că este multă muncă, iar treaba din online este doar o parte din ceea ce facem noi. Lasă-i să creadă că e ușor, și apoi să se bage și să-și dea seama că-ți ia vreo 10 ani ca să faci treabă bună pe partea de social media. Lasă-i!

Sursa foto: Facebook

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter