Carmen Grebenișan susține că s-a îngrășat 6 kg la Asia Express: "Mâncam tot ce prindeam"

Publicat pe

Majoritatea concurenților de la Asia Express se plâng că au slăbit foarte mult. Carmen Grebenișan, în schimb, susține că pe parcursul competiției s-a îngrășat aproximativ 6 kilograme.

Carmen Grebenișan susține că s-a îngrășat 6 kg la Asia Express: "Mâncam tot ce prindeam"Carmen Grebenișan susține că s-a îngrășat 6 kg la Asia Express: "Mâncam tot ce prindeam"

Nico de la Asia Express spune că a slăbit nu mai puțin de 13 kilograme. La polul opus, Carmen Grebenișan se plânge de faptul că s-a îngrașat.

Citește și: Concurenții de la Asia Express au făcut foamea în Filipine.Speak: „Oul cu embrion a fost cel mai comestibil”

Carmen Grebenișan, care face echipă cu Alina Ceușan la Asia Express, nu se poate plânge că i-a lipsit mâncarea, ci că i-a fost de prisos. Pentru că nu știa ce urmează să mănânce a doua zi, Carmen Grebenișan profita de fiecare ocazie și mânca tot ce îi pica în mână, inclusiv dulciuri.

Citește și: Radu Vlăduț: „Alex Velea și Mario Fresh sunt Jojo și Paul ai acestui sezon Asia Express'

Concurenta de la Asia Express precizează că, deși îi era extrem de rușine, întreba localnicii și dacă ea și coechipiera ei pot primi mâncare la pachet. Chiar dacă nu erau obișnuite să ceară în acest fel până acum, nevoia le-a împins. Era necesar pentru a se asigura că nu vor rămâne fără mâncare.

Pănă la urmă, pentru a reuși să ducă probele la bun sfârșit era necesar să se alimenteze corespunzător.

Citește și: Dezvăluiri de la Asia Express.Două perechi vorbesc despre cele mai dificile momente din Filipine

„Partea bună a fost că am avut foarte multă mâncare la dispoziție. Eu n-am suferit de foame. Toată lumea se îndura de noi, pentru că am învățat să cerem – era un prag personal pe care trebuia să îl depășim, că poate altora le era mai ușor să ceară. La un moment dat ne-am obișnuit și am întrebat dacă ne pot da și mic dejun și cină, și la pachet. Mie îmi era rușine de nu mai puteam! Și am zic că decât să rămânem fără mâncare, mai bine o facem (…).

M-am îngrășat vreo șase kilograme. Aveam fața rotundă. Toată lumea îmi dădea dulciuri, de mâncare, și eu, neștiind ce îmi aduce a doua zi – că habar n-ai dacă a doua zi ai de mâncare – mâncam tot ce prindeam„, a declarat Carmen Grebenișan de la Asia Express, potrivit a1.ro.

Sursa foto: Facebook

Citește și: Alex Velea a clacat la Asia Express:”La unele lucruri chiar nu ne așteptam. Demoralizant”

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter