Dezvăluiri de la Asia Express. Două perechi vorbesc despre cele mai dificile momente din Filipine

Publicat pe

Asia Express sezonul 3 a avut un început spectaculos, dar și dificil pentru cele 9 perechi. Maria Buză și Lia Bugnar, dar și Alina Ceușan împreună cu Carmen Grebenișan au fost invitate la emisiunea Xtranightshow, unde au dezvăluit lucruri mai puțin știute de la Asia Express.

Dezvăluiri de la Asia Express. Două perechi vorbesc despre cele mai dificile momente din FilipineDezvăluiri de la Asia Express. Două perechi vorbesc despre cele mai dificile momente din Filipine
Citește și: Nico a avut probleme de sănătate la Asia Express: „A trebuit să trag pentru amândouă'


„Nu-mi amintesc niciun cuvânt din ce-am zis acolo! Nici acum după ce văd emisunea pentru că sunt împietrită de șoc când mă văd atât de urâtă! Oameni buni, a ajuns omul pe Lună și nu s-a găsit o soluție pentru șuvița mea, udă fleașcă lipită de frunte”, a spus Lia Bugnar.

Lia Bugnar și Maria Buză sunt una dintre cele mai solide perechi de la Asia Express și asta s-a văzut și după terminarea emisiunii.

Citește și: Concurenții de la Asia Express au făcut foamea în Filipine. Speak: „Oul cu embrion a fost cel mai comestibil”


Ele nu s-au certat aproape deloc și s-au sprijinit una pe alta. La un moment dat, Liei i s-a făcut rău în timpul show-ului și a rămas fără respirație. Un alt moment a fost când Lia a clacat pentru că i-a fost rușine să ceară de mâncare. Situația i s-a părut ridicolă și pentru că nu a fost niciodată în această situația, actrița a izbucnit în lacrimi.


În cazul Alinei și Carmen, lucrurile au fost mai ușoare. Ele se descurcă la fiecare probă să facă rost de transport.

Citește și: Alex Velea a clacat la Asia Express: „La unele lucruri chiar nu ne așteptam. Demoralizant”


„Noi nu ziceam nimic! Îi luam cu japca direct! Opreau îi salutam, îi întrebau dacă ne pot lua, dar nu apucau să răspundă că intram deja în mașină!”, spune Carmen.


Carmen răspunde imediat și subliniază faptul că la mijloc a fost vorba atât de oboseală fizică, cât și pshică: „Mie mi se pare că pe TV se vede ok. Am clacat de multe ori!”

Citește și: Alex Velea și Mario Fresh au fost eliminați de la Asia Express. Toată lumea paria că ei sunt câștigători


De multe ori, Speak s-a enervat pe ele și le-a numit „extraterestre', pentru că deși plecau cu întârziere, cele două blondine reușeau cumva să ajungă mereu înainte echipei lui Speak.

Citește și: Alina Ceușan și Carmen Grebenișan nu renunță la ritualurile de înfrumusețare nici la Asia Express. Ingredientul-minune de care nu se mai despart


 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter