Vulpița s-a îmbogățit de când a apărut la Acces Direct. A devenit vedetă peste noapte și a câștigat mii de euro

Publicat pe

Vulpița a stârnit multe controverse după aparițiile la Acces Direct, însă banii au venit grămadă la tânăra din Blăgești. Veronica și Viorel Stegaru au devenit vedete peste noapte și au lăsat viața de la țară pentru traiul de la București.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

Dacă până să apară la Acces Direct, Vulpița nu își permitea nimic, acum norocul a dat peste ea. Veronica și Viorel Stegaru se bucură din plin de succesul pe care îl au de când au venit la Antena 1.

Pentru o singură ediție la Acces Direct, Vulpița primește 100 de euro, iar până acum a fost prezentă de cel puțin 80 de ori. Veronica a reușit să strângă 8000 de euro în doar câteva luni.

Spre surprinderea tuturor, Veronica are 21 de ani, deși mulți credeau că este mult mai mare. La vârsta sa, Vulpița este căsătorită cu Viorel Stegaru și împreună au o fetiță de 3 ani.

Citește și: Mirela Vaida, adevărul din spatele fenomenului Vulpița: „E vorba despre povestea ei. Care a început cu o minciună și…” / INTERVIU

Vulpița de la Acces Direct a devenit vedetă și pe YouTube

Succesul a venit peste noapte pentru tânăra din Blăgești. Nu doar că este plătită pentru a participa la emisiune, însă Vulpița face bani și din melodiile pe care le scoate.

Recent, Vulpița de la Acces Direct a lansat o melodie alături de Axinte, apoi o melodie alături de Rafaelo. Din aceste colaborări, Veronica Stegaru s-a mai ales cu câteva mii de euro, astfel că de când a venit în București a reușit să strângă mai bine de 10.000 de euro.

În timp ce mulți oameni nu reușesc să câștige atâția bani într-un an, Vulpița de la Acces Direct a reușit să strângă această sumă în doar patru luni. Veronica Stegaru a recunoscut că are doar 8 clase și nu prea i-a plăcut școala.

FOTO: Facebook

Vulpița s-a îmbogățit de când a apărut la Acces Direct. A devenit vedetă peste noapte și a câștigat mii de euroVulpița s-a îmbogățit de când a apărut la Acces Direct. A devenit vedetă peste noapte și a câștigat mii de euro
 
dinpopor.ro
gsp.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă