Mirela Vaida o compară pe Vulpița cu Monica Columbeanu: „Nici cuplul Monica - Irinel nu a fost vreun model de moralitate. Ce ne învăța atunci Monica?”

Publicat pe

Mirela Vaida nu mai suportă să audă critici despre protagoniștii emisiunii Acces Direct: Vulpița și Viorel. Oamenii îi jignesc pe cei doi și o acuză pe Mirela Vaida că promovează prostia și incultura. Pe de altă parte, prezentatoare Tv a încercat să le explice oamenilor că cele două personaje apar în continuare în emisiune pentru că publicul cere să îi vadă, lucru confirmat și de audiențe. 

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

Mirela Vaida o compară pe Vulpița cu Monica Columbeanu: „Nici cuplul Monica - Irinel nu a fost vreun model de moralitate. Ce ne învăța atunci Monica?'Mirela Vaida o compară pe Vulpița cu Monica Columbeanu: „Nici cuplul Monica - Irinel nu a fost vreun model de moralitate. Ce ne învăța atunci Monica?'

Mirela Vaida le-a luat apărarea celor doi invitați ai emisiunii. Mai mult de atât a făcut o comparație bazată pe argumente, pentru a-i face pe oameni să înțeleagă care este, de fapt, realitatea.

'Lumea a înțeles că ei unt autentici. Au doze de naivitate din cauza locului din care vin, a mediului și condițiilor materiale, educaționale, politice. Ei sunt niște victime, iar noi i-am luat cu sensul de a încerca să le dăm o altă cotitură în viață. Ce mă doare pe mine cel mai tare este că se exagerează. De ce? Pentru că audiența este mare. Dacă audiența nu ar fi fost mare; concurența și toți cei care au interesul ca acest subiect să dispară de la televizor nu ar fi avut nicio problemă cu noi', – a spus Mirela Vaida.

Citește și: Mirela Vaida, adevărul din spatele fenomenului Vulpița: „E vorba despre povestea ei. Care a început cu o minciună și…” / INTERVIU

Mai mult, Mirela a comparat-o pe Vulpița cu Monica Gabor, fostă Columbeanu, pe motiv că nici ea nu era un model de moralitate, însă subiectul relației lor a fost la fel de promovat. 

'Să ne amintim că nici Monica și Irinel nu au fost vreun model de moralitate. Ce ne învăța Monica? Dacă ești o fată tânără și te combini cu un bărbat mai în vârstă și care e miliardar, poți să fii și tu cineva? Acesta este un model în viață? Nu.

A fost promovat peste tot. A spus cineva ceva? Nu. Dar de ce? Că Irinel venea de la Izvorani și Veronica vine de la Blăgești? Mie nu mi se pare normal. Am și spus-o în direct. Eu sunt un prezentator un pic mai asumat, de multe ori fac lucruri riscante. Mi le asum. În sensul că am atitudine. Atunci când se exagerează, tind să o spun și vreau să o spun!', a mai spus Mirela Vaida la DC News TV.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter