Mirela Vaida, adevărul din spatele fenomenului Vulpița: "E vorba despre povestea ei. Care a început cu o minciună și..." / INTERVIU

Publicat pe

Mirela Vaida, prezentatoarea emisiunii Acces Direct, vorbește despre succesul din spatele poveștii Vulpiței cu Viorel și modul în care aceasta a luat amploare într-un timp atât de scurt.

Te vedem în fiecare după-amiază, de luni până vineri, la „Acces Direct'. Cât de greu îți este să ajungi la muncă în vremea coronavirusului și cât de mult s-a schimbat rutina ta?

Nu îmi este greu să ajung la muncă, pentru că este foarte liber pe stradă. Oamenii chiar stau acasă şi acesta este un lucru foarte bun, pentru că doar aşa vom reuşi să scăpăm mai repede de această perioadă. Ajung cu vreo 10 minute mai repede, iar pe drum nu pot să nu observ ce frumos a înverzit natura, cum s-au regenerat parcurile şi pădurile… până la urmă cred că prinde bine planetei acest repaus. Cum vă spuneam, din punct de vedere practic ajung foarte uşor la muncă. Sigur că există teama legată de acest virus, pe care o avem cu toţii, dar mulţumim lui Dumnezeu, până acum suntem cu toţii sănătoşi. Sper să depăşim cu bine această perioadă. Pe de altă parte, îmi face bine mersul la serviciu, pentru că altfel, eu, care sunt un om foarte activ, aş fi resimţit şi mai mult statul acasă. Mulţumim lui Dumnezeu, mergem mai departe!

Citește și: Mirela Vaida merge la job zilnic, în vremea coronavirusului. Cum își protejează cei trei copii:”Dezinfectez telefonul, volanul maşinii, mă descalț la ușă” / INTERVIU

Rutina mea s-a schimbat în sensul că s-a mai uşurat programul zilnic. Nu mai merg decât la serviciu şi înapoi, am renunţat la toate celelalte activităţi, cum ar fi fost repetiţiile cu bandul meu, spectacolele de teatru, toate celelalte concerte şi evenimente, aşa că din acest punct de vedere mi s-a simplificat programul. „Beneficiarii' sunt copiii, care se bucură din plin de timpul petrecut împreună.

Citește și: Mirela Vaida vorbește despre al patrulea copil, în plină pandemie de coronavirus:”Cu izolarea asta în casă…”

Mirela Vaida: „Cred că autenticitatea acestei povești este succesul Vulpiței”

Dacă tot suntem la capitolul muncă, înainte de a trece la alte subiecte, relatează-ne puțin despre povestea Vulpiței cu Viorel. Cum a reușit să ia o asemenea amploare, într-un timp atât de scurt? Care crezi că a fost rețeta succesului?

Asta mă întreb şi eu în fiecare zi. Nu ne-am așteptat să prindă povestea ei, cred că autenticitatea acestei istorii, spusă pe înțelesul tuturor, este succesul acestei Vulpițe. Noi aducem oameni ca ei mereu la Acces Direct. Este o emisiune cu preponderenţă despre oamenii simpli, cu probleme ca ale lor, despre care nu se ştie mare lucru sau care nu primesc ajutor. Cazul Vulpiţei a fost un fenomen pe care nu mi-l pot explica, sau poate că pot, aşa cum şi-l explică fiecare român.

Citește și: Mirela Vaida, primele declarații despre „scandalul Vulpița” de la Acces Direct:”Telespectatorii țin în viață povestea! Să lăsăm falsa pudoare!”

Ai mai avut intervenții pe acest subiect, iar cele două personaje controversate au iscat o serie de comentarii, multe dintre ele negative. Cu toate acestea, sunt în continuare urmăriți și fac valuri, ca să spunem așa. Cum vezi toată această situație? E pe principiul toată lumea se uită, dar nimeni nu recunoaște?

E vorba despre povestea lor. Care a început cu o minciună din partea Vulpiţei şi care a dezvoltat apoi o întreagă telenovelă în faţa telespectatorilor, care s-au adunat în număr de milioane în fiecare zi. După 3 luni, lumea încă este interesată de ei. Ce a reuşit Vulpiţa este inexplicabil. Nişte oameni simpli care şi-au complicat viaţa într-un mod la care nu se aştepta nimeni.  Că lumea se uită, ne-o arată cifrele. Suntem lideri incontestabili de audiență de 14 săptămâni, pe toate segmentele de public. Cum vă explicaţi că toată lumea îi urăşte, dar toată lumea îi priveşte?

Puteți citi interviul integral în numărul de mai al revistei VIVA!

Revista se poate găsi în retelele: Kaufland, Cora, Metro, Carrefour, Auchan, Inmedio, Nis Petrol, OMV.

Sursa foto: PR, Facebook

Citește și: Mirela Vaida, pusă la punct de soacra ei:„Mi-a reproșat nora că îi umblu în dulapuri? Păi harababură acolo!”/ CONTINUAREA este total neașteptată!

dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter