Ce a declarat Gabi Cristea despre Anca Serea și familia ei numeroasă. Prezentatoarea TV a spus totul despre al treilea copil

Publicat pe .

Gabriela Cristea a fost invitată în platoul emisiunii 'La Măruță', unde a povestit despre cel de-al treilea copil, dar și ce o împiedică să facă acest pas. Vedeta a vorbit și despre Anca Serea, mama eroină cu cei șase copii.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

Gabriela Cristea a venit în emisiunea de la ProTV însoțită de fetița ei cea mare, Victoria. Fosta prezentatoare TV a vorbit despre perioada de pandemie și ce a făcut în tot acest timp. Soția lui Tavi Clonda a mărturisit că s-a lovit de niște stări de anxietate din cauza pandemiei de coronavirus și nici nu a mai putut fi la fel de activă ca înainte.

„Am avut niște stări din-astea de anxietate, pot să le spun, în care nu mă regăseam. Pentru că nu mai ieșeam cu zilele, pentru că totul se învârtea între ce făceam în casă. Intervenise și o rutină din-asta. Te trezești dimineața, ai grijă de copii, te duci, speli, calci, faci de mâncare și o iei iar de la capăt. La un moment dat, capeți așa, un fel de blocaj. Am trecut singură peste. Te scuturi de trei ori și zici: Acum ce face?. Păi uite ce facem, o luăm de la capăt. Trebuie să-ți găsești scopul în viață', a mărturisit.

Chiar dacă trece printr-o perioadă destul de grea, Gabriela Cristea nu se dă bătută și continuă să fie pozitivă. Vedeta este liberă de contract, după ce a rămas fără emisiunea de la Antena Stars.

Gabriela Cristea Tavi Clonda fetițe (4)Gabriela Cristea Tavi Clonda fetițe (4)

Gabriela Cristea despre Anca Serea: 'A făcut un copil, doi, trei, patru, cinci, nu se mai termina'

Gabriela Cristea se simte o femeie împlinită și este mândră de familia pe care o are. Vedeta are un soț care o iubește necondiționat și două fetițe minunate, pe care și le-a dorit foarte mult. Invitată în emisiunea lui Cătălin Măruță, Gabriela Cristea a fost întrebată și despre cel de-al treilea copil, iar răspunsul ei nu a întârziat să apară. Replica vedetei l-a surprins chiar și pe prezentator. Gabriela Cristea a declarat că ar mai fi făcut chiar vreo doi copii, dacă ar fi fost cu 5 ani mai tânără.

Citește și: Gabriela Cristea trece prin clipe extrem de grele. Fosta prezentatoare se confruntă cu o boală deloc ușoară: „Mi-e frică'

Citește și: Clipe de groază pentru Gabriela Cristea și Tavi Clonda. Ambele lor fiice au probleme de sănătate

Citește și: A slăbit 25 kg, dar a rămas cu un „defect”. Gabriela Cristea și-a arătat vergeturile: „Frumusețea fizică trece pe locul doi!”

Citește și: Sacrificiile pe care le face Gabriela Cristea pentru a slăbi: la ce procedură a recurs vedeta pentru o siluetă de invidiat

De asemenea, vedeta a adus-o în discuție și pe Anca Serea, mama eroină cu șase copii, pe care o apreciază și o înțelege.

„Chiar vreo doi copii aș mai fi făcut. Eu o înțeleg pe Anca Serea. Inițial, trebuie să mărturisesc că eram așa sceptică. Mă uitam la ea și ziceam: Doamne, nu cred că e chiar pe craca ei. A făcut un copil, doi, trei, patru, cinci, nu se mai termina. Numai că după ce am avut-o pe Iris, cea de-a doua fetiță, lucrurile au intrat așa pe un făgaș. (…) Mi-am dat seama că lucrurile nu sunt chiar atât de complicate pe cât par. Probabil că dacă aș fi avut măcar cu 5 ani mai puțin și n-am fi trecut prin această criză, lucrurile ar fi fost mult mai simple', a mai declarat Gabriela Cristea.

FOTO: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton