Ce mânâncă Andi Moisescu. A renunțat sau nu la carne? „Nu militez pentru nimic, nu simt nevoia să dețin niciun adevăr”/ EXCLUSIV

Publicat pe

Ce mânâncă Andi Moisescu, este una dintre întrebările care stau pe buzele tuturor. Dat fiind că soția lui, Olivia Steer este adepta stilului raw-vegan mulți s-au întrebat dacă și simpaticul jurat de la Românii au talent a renunțat la anumite alimente, îndeosebi la carne și ce se află pe lista „nu-urilor' din meniul său. Am primit un răspuns surprinzător la această întrebare.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE APRILIE, GRATIS, AICI!

Ce mănâncă Andi Moisescu. Mulți sunt convinși că juratul de la Românii au talent a renunțat la carne și că mânâncă fructe și legume crude în proporție de 70%. Cum au existat curiozități pe marginea acestui subiect, prezentatorul de la PRO TV ne-a răspuns direct.

Ce mânâncă Andi Moisescu: a renunțat sau nu la carne?

Andi, sunt ani buni de când ai renunțat la carne și există o listă de „nu-uri în meniul vostru. Ce diferențe majore ai simțit tu de când consumi fructe și legume crude în proporție de 70%, cum ai spus la un moment dat? Cred că mulți sunt curioși să afle detalii pe marginea acestui subiect…

N-am renunțat la nimic. Doar mă străduiesc să mănânc cât mai sănătos cu putință și să fac cât mai multă mișcare. Nu militez pentru nimic, nu simt nevoia să dețin niciun adevăr, nu vreau să dau niciun sfat. Doar cred că sănătatea e importantă și că merită să mă preocupe înaintea oricărei alte alternative.

Ce mânâncă Andi Moisescu. A renunțat sau nu la carne? „Nu militez pentru nimic, nu simt nevoia să dețin niciun adevăr'/ EXCLUSIVCe mânâncă Andi Moisescu. A renunțat sau nu la carne? „Nu militez pentru nimic, nu simt nevoia să dețin niciun adevăr'/ EXCLUSIV

Andi Moisescu: „Dacă n-aș avea plăceri vinovate și defecte, nu cred că aș mai avea niciun farmec'

Spune-ne, te rog, ce plăceri vinovate ai, culinare sau din alt domeniu, că sigur trebuie să fie ceva…

Oho! Dacă n-aș avea plăceri vinovate și defecte, nu cred că aș mai avea niciun farmec. Noroc că e imposibil. Sunt om, deci nu-mi lipsesc nici unele, nici altele. Doar n-o să încep acum să mă laud cu ele!

Citește și: Cum a rezistat căsnicia lui Andi Moisescu cu Olivia Steer timp de 17 ani:„Cred că ține, în cele din urmă, de…'/ EXCLUSIV

Citește și: Cum s-a cunoscut Andi Moisescu cu Olivia Steer:”A fost o șansă dintr-un milion”. Secretul unei căsnicii de 16 ani/ EXCLUSIV

Citește și: Dan Negru s-a întâlnit cu Dan Diaconescu, după mulți ani:„Azi am recunoscut că i-a ieșit OTVizarea televiziunilor din România”

Citește și: Carmen de la Sălciua, prima declarație în scandalul cu Armin Nicoară:'Am și uitat că melodia…'

Cum a devenit vegană Olivia Steer, soția lui Andi Moisescu

Olivia Steer a povestit în trecut motivele care au determinat-o să devină raw-vegană, de ce a renunțat la carne și să mai consume alimente preparate termic.

Am avut două cazuri de cancer în familie. Când s-a îmbolnăvit Lavinia, am început să caut informaţii în zona naturopatiei, care să ajute tratamentul alopat cu citostatice, ce nu părea să facă faţă deloc.Citind şi mai ales punând chiar eu în practică ce citeam, am ajuns să mă conving că moştenim nişte obiceiuri alimentare teribil de nocive, care ne subminează sănătatea. Eram însărcinată cu Luca în a cincea luna, atunci când am citit prima oară Studiul China şi am înţeles ce e cazeina, proteina din lapte, şi impactul ei negativ asupra sănătăţii. Şocul lecturii a fost atât de puternic, încât de a doua zi n-am mai putut să beau iaurt, deşi până atunci fusese aliment de bază.

La nici două săptămâni după ce am renunţat cu desăvârşire la orice produse lactate, tenul meu a devenit incredibil de luminos şi au dispărut toate problemele mele cutanate. Era evident că nu e o întâmplare, că lucrurile urmează traseul logic al cauzei şi efectului. Apoi încet, au revenit energia şi bună-dispoziţie – fără a avea nevoie de un motiv. Curând am şi uitat că am trăit vreodată stări de letargie şi dureri de cap.

Mulţi se întreabă dacă mă mai tentează mâncarea tradiţională şi dacă mi-e greu să mă abţin. O vreme, mi-a fost. Mă mai bântuiau demonii. Dar acum n-aş mai da starea asta de bine care mă încearcă, pe una precară, cu dureri de cap sau digestive, şi dispoziţii îndoielnice', a povestit Olivia Steer.

 
substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter