Cum a rezistat căsnicia lui Andi Moisescu cu Olivia Steer timp de 17 ani: „Cred că ține, în cele din urmă, de...”/ EXCLUSIV

Publicat pe .

Este căsătorit de 17 ani cu Olivia Steer, iar Andi Moisescu susține că nu există un secret propriu zis care să asigure un mariaj longeviv. Ingredientul principal este iubirea în cuplul lor, iar restul se rezolvă de la sine cu răbdare. Nu-și fac ambiții și nici reproșuri, astfel că totul merge ca uns. Cum și-au protejat cei doi relația și cum au reușit să găsească echilibrul ideal între viață personală și profesie.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE IANUARIE, GRATIS, AICI!

Cred că ai primit de foarte multe ori întrebarea „care este secretul unei căsnicii longevive?. Și nici nu este de mirare, sunt 17 ani de căsnicie, mai ales azi, când auzim la tot pasul despre mariaje destrămate, chiar în cercurile în care vă învârtiți și voi… Vreau să te întreb doar cum ați reușit voi să vă feriți de „pericole și cum vă protejați mariajul.

N-am un secret propriu. Cred că ține, în cele din urmă, de fiecare în parte. Mă rog, e mult mai ușor atunci când oamenii se iubesc. Mai ales dacă iubirea e necondiționată.

andiandi

Andi Moisescu: „Mă bazez și pe spontaneitate, și pe detalii. Și, în general, pe iubire'

Cum vă surprindeți unul pe celălalt? Tinzi să mizezi pe spontaneitate sau ești mai degrabă omul detaliilor? Pe scurt, cum e Andi ca soț?

Sunt precum gustările grecești. Câte puțin din fiecare și pe cât posibil cu ceva surprize la mijloc. Mă bazez și pe spontaneitate, și pe detalii. Și, în general, pe iubire.

Citește și: Cum a cunoscut-o Andi Moisescu pe Olivia Steer și cum a cucerit-o:„S-a lăsat greu'

Citește și: Ce cadou a primit Olivia Steer la 17 ani de căsătorie cu Andi Moisescu:”Când e dragoste reală și puternică…”

Citește și: Cum și-a cunoscut Nea Mărin soția și cum a cerut-o în căsătorie, în urmă cu 43 de ani:„Nu mă mai căsătoream cu altcineva'/ EXCLUSIV

Citește și: Irinel Columbeanu, șantajat în scandalul „sex în restaurant' cu Monica.De ce a vrut afaceristul ca imaginile să apară în presă

Ai vorbit mereu despre respect și iubire atunci când a venit vorba despre Olivia. Totuși, ca în orice familie, bănuiesc că și la voi se mai tensionează situația ocazional. De la ce pornesc discuțiile între voi și cine cedează primul?

Nu vreau să pozez în vreun expert, departe de mine gândul. Dar, o să vezi, după 10-15 ani de căsnicie, se tensionează
tot mai rar discuțiile. Te enervezi mai puțin și te bucuri mai mult. Mai ales dacă nu ții cu dinții să ai dreptate.

Andi Moisescu, despre căsnicie: „Olivia nu mi-a făcut niciodată nici cel mai mic reproș'

Tu petreci foarte mult timp la filmări. Cum reușești să te împarți, să le faci pe toate? Primești reproșuri, legate
de acest aspect, din partea soției sau poate a copiiilor? Sau mai degrabă altele sunt micile nemulțumiri?

Am două observații aici. Petrec infinit mai mult timp la montaj, pentru că încă îmi montez singur toate materialele de pe YouTube. Și a doua – Olivia nu mi-a făcut niciodată nici cel mai mic reproș legat de orele petrecute de mine la
muncă, oricât de multe s-au adunat. Deci, fără nici cea mai mică presiune din afară, aș zice că mă descurc și sunt recunoscător.

CITEȘTE INTERVIUL INTEGRAL ÎN NUMĂRUL DE FEBRUARIE AL REVISTEI VIVA! REVISTA SE GĂSEȘTE LA PUNCTELE DE DIFUZARE A PRESEI. 

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton