Ce mari și frumoși sunt copiii lui Tom Cruise! Mezina familiei, Suri, a împlinit de curând 14 ani și ar putea face carieră în modelling

Publicat pe

Tom Cruise este un tată fericit și împlinit! Are trei copii, care s-au schimbat extrem de mult în ultimii ani. Suri, fiica cea mică a actorului, a împlinit de curând 14 ani și este o domnișoară extrem de frumoasă, cu o personalitate puternică. Iată cum arată copiii lui Tom Cruise!

Ce mari și frumoși sunt copiii lui Tom Cruise! Mezina familiei, Suri, a împlinit de curând 14 ani și ar putea face carieră în modellingCe mari și frumoși sunt copiii lui Tom Cruise! Mezina familiei, Suri, a împlinit de curând 14 ani și ar putea face carieră în modelling

Tom Cruise are trei copii, două fete și un băiat. Isabella Jane Cruise și Connor Cruise sunt adoptați împreună cu Nicole Kidman, din timpul mariajului care a durat 11 ani. Suri Cruise este singura fiică biologică a actorului.

Isabella și Connor au fost înfiați în urmă cu 20 de ani, iar după divorțul de Nicole Kidman, cei doi au rămas în custodia tatălui, notează mediafax.ro.

Citește și: O mai ții minte pe Kelly McGillis, partenera lui Tom Cruise din „Top Gun”?La 61 de ani, actrița a pierdut lupta cu kilogramele și e de nerecunoscut!

Nici nu știm când au trecut anii pentru că Isabella Jane Cruise are deja 27 de ani. S-a căsătorit în urmă cu 5 ani cu Max Parker, în cadrul unei ceremonii secrete care a avut loc la Londra. A studiat arta și a absolvit cursurile organizate de Delamar Academy of Make-up and Hair din Marea Britanie. Și-a îndeplinit visul și în prezent este hairstylist.

Connor Cruise are 25 de ani, iar anul trecut a anunțat că intenționează să se căsătorească cu iubita lui de origine italiană, alături de care s-a mutat în Florida. Tom Cruise și-a îndrăgit deja viitoarea noră și este în culmea fericirii că familia se va mări.

Citește și: Iubitele lui Tom Cruise trebuiau să primească înainte aprobarea Bisericii Scientologice!

Suri Cruise seamănă din ce în ce mai mult cu Katie Holmes

În fine, mezina familiei, Suri Cruise, este o domnișoară în toată regula. Săptămâna trecută a împlinit 14 ani, este puternică, harnică și sigură pe ea. Cel puțin așa este descrisă de mama sa, actrița Katie Holmes.

„Obiectivul meu a fost acela de a o crește să fie sigură pe sine. Să mă asigur că este 100% puternică, încrezătoare și capabilă. Este foarte puternică. Dintotdeauna a avut o personalitate puternică. Începea o activitate și muncea din greu pentru a deveni foarte bună. Apoi zicea: «Ok, acum voi încerca altceva». Este foarte focusată și muncește din greu.', a declarat Katie.

Suri seamănă leit cu mama ei, iar imaginile spun totul!

Sursa foto: Instagram, Hepta, Profimedia

Citește și: Bella, fiica lui Tom Cruise, și-a deschis magazin online! Poartă numele mamei sale

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter