Ce notă a luat Dan Capatos la BAC. A fost dat afară din sala de examen

Publicat pe

Dan Capatos nu prea se laudă cu ce notă a luat la BAC, mai ales că moderatorul emisiunii Xtra Night Show a fost dat afară și din sala de examen. Prezentatorul TV a avut parte de o situație neplăcută în timpul examenului.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!

Prezentatorul emisiunii Xtra Night Show de la Antena Stars are ce povesti despre experințele pe care le-a trăit în perioada liceului. Dan Capatos nu se poate lăuda cu o notă mare la BAC, pentru că la examenul de la Limba și literatură română a luat 3. Vedeta a obținut această notă după ce s-a certat cu o profesoară și a fost dat afară din sala de examen.

Ce notă a luat Dan Capatos la BAC. A fost dat afară din sala de examenCe notă a luat Dan Capatos la BAC. A fost dat afară din sala de examen

Examinatorii l-au întrebat, la momentul respectiv, Ce a spus Tudor Vianu despre Tudor Arghezi?', iar prezentatorul TV nu a oferit un răspuns care să-i convingă pe cei din comisie.

Citește și: Dan Capatos a spus de ce s-a vaccinat anti-COVID-19 și ce probeme de sănătate are: „Intru la bolnavi cronici”

Citește și: Cu ce probleme s-a confruntat Gina Pistol pe final de sarcină:„Oare mai scap de ele?'

Citește și: Gabi Bădălău, scuipat de Claudia Pătrășcanu. De ce nu a putut să-și vadă copiii: „A ieșit un mare scandal'

Citește și: Cătălin Măruță, totul despre experiența COVID-19: „Nu ne-am putut feri de boală'. Cum au reacționat copiii / EXCLUSIV

Dan Capatos a picat examenul de Bacalaureat

Gluma pe care a făcut-o pe seama criticului literar Tudor Vianu l-a trimis pe Dan Capatos la reexaminarea din toamnă. Vedeta și-a adus aminte despre peripeția pe care a avut la BAC și cum a obținut nota 3.

'Am picat BAC-ul! Am fost prima generație care a dat BAC-ul oral la româna.

Noi am spart gheața! Șefa de comisie era o baborniță. O doamnă distinsă. În comisie era și diriginta mea. Zic: 'Gata, n-am nici o problemă!'. M-a întrebat baba aia ce a zis Tudor Vianu despre Tudor Arghezi.

Eu: 'Nu știu'. S-a mirat aia: 'Cuuuum, nu știi ce a zis Tudor Vianu despre Tudor Arghezi?!'. Eu, fiind diriginta de față și fiind prietenă cu noi, spun: 'Doamnă, eu nu ascult în gura la toți proștii!', și-a amintit Dan Capatos.

FOTO: Facebook

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter