Dan Capatos a spus de ce s-a vaccinat anti-COVID-19 și ce probeme de sănătate are: "Intru la bolnavi cronici"

Publicat pe

Dan Capatos, prezentatorul emisiunii Xtra Night Show, a fost acuzat că s-a vaccinat înainte de a-i veni rândul. În apărarea sa, vedeta de la Antena Stars a precizat că se confruntă cu probleme serioase de sănătate de mai mulți ani.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IANUARIE, GRATIS, AICI!

Dan Capatos s-a vaccinat anti-COVID-19 și a fost acuzat că s-a imunizat înainte de a-i veni rândul. Prezentatorul TV a ținut să aducă lămuriri pe marginea acestui subiect.

Dan Capatos a spus de ce s-a vaccinat anti-COVID-19 și ce probeme de sănătate are: "Intru la bolnavi cronici"Dan Capatos a spus de ce s-a vaccinat anti-COVID-19 și ce probeme de sănătate are: "Intru la bolnavi cronici"

Puțini știau asta despre celebrul moderator, dar Capatos, în vârstă de 47 de ani se confruntă cu probleme de sănătate. Este hipertensiv, fiind nevoit să ia mai multe pastile pe zi. Mai mult, jurnalistul a ținut să sublinieze că s-a programat pe platformă, intrând în etapa a doua de vaccinare.

Citește și: Xtra Night Show, emisiunea prezentată de Dan Capatos, se mută la Antena Stars.Ce schimbări au loc în noul sezon

Citește și: Dan Capatos are colegă nouă la Xtra Night Show!A început sezonul alături de Paula Chirilă

Citește și: Pepe, totul despre divorțul de Raluca Pastramă. Cum se înțeleg acum și ce spune despre o nouă relație:„Am învățat să…'/ EXCLUSIV

Citește și: Andreea Moșneagu, eliminată de la Survivor. Războinica a izbucnit în plâns:„Problema la genunchi…'

De ce s-a vaccinat Dan Capatos anti-COVID-19

Prezentatorul ar fi încercat să îi programeze şi pe ceilalți membri ai familiei sale la vaccin, dar nu a mai găsit locuri.

„Am fost acuzat că m-am băgat în faţă la vaccin! Nu este aşa. M-am programat pe platformă, am şi probleme de sănătate, plus că jurnaliştii intră în etapa a doua.

Am încercat să-i programez şi pe ai mei la vaccin. Nu am mai găsit decât la 7 seara, la Urlaţi', a declarat Dan Capatos, la Antena Stars.

Dan Capatos: „Am făcut atac ischemic”

De asemenea, Dan Capatos a povestit că în urmă cu doi ani, problemele de sănătate i s-au agravat. A suferit un atac ischemic tranzitoriu și a fost nevoie de intervenția rapidă a cadrelor medicale.

„Lumea nu ştie că intru la bolnavi cronici! Am făcut atac ischemic acum doi ani, când nu-mi mai simţeam jumătate de cap. Şi asta din cauza hipertensiunii arteriale de care sufăr de mai multă vreme', a mai transmis Dan Capatos.

Sursa foto: Instagram

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter