Xtra Night Show, emisiunea prezentată de Dan Capatos, se mută la Antena Stars. Ce schimbări au loc în noul sezon

Publicat pe

Schimbări neașteptate în televiziune la început de an. Xtra Night Show, emisiunea prezentată de Dan Capatos, se mută la Antena Stars. După 13 ani la Antena 1, show-ul XNS va putea fi văzut la un alt post TV.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

Sezonul cu numărul 27 al celui mai longeviv show din România vine cu schimbări. Xtra Night Show, emisiunea prezentată de Dan Capatos, se va difuza începând cu 11 ianuarie la Antena Stars. Prezentatorul TV revine pe micul ecran, însă la un alt post.

Xtra Night Show, emisiunea prezentată de Dan Capatos, se mută la Antena Stars. Ce schimbări au loc în noul sezonXtra Night Show, emisiunea prezentată de Dan Capatos, se mută la Antena Stars. Ce schimbări au loc în noul sezon

Aventura Xtra Night Show continuă cu sezonul 27! Emisiunea va fi mai frumoasă, mai spumoasă şi mai devreme acasă! Şi asta pentru că, din acest sezon, ora de începere va fi 22:30. Ne vom distra câte două ore pe seară, de luni până vineri, tot în casa Antenelor, dar în altă camera: Antena Stars.

Au fost extrem de multe mesaje din partea telespectatorilor fideli, în acest an greu pe care l-am trăit cu totii, supăraţi pe faptul că uneori stăteau să ne aştepte până la ora la care, în mod normal, emisiunea ar fi trebuit sa se termine. Din respect pentru ei, Xtra Night Show îşi va respecta statutul de cel mai longeviv Late Night Show din istoria televiziunii din România, de-acum şi din punct de vedere al duratei şi al orei de intrare.

Îi aşteptăm pe prietenii noştri dragi, aflati de partea cealaltă a ecranului să ni se alăture, de luni până vineri, de la 22:30 la 00:30, pe Antena Stars. Să ne dea Dumnezeu sănătate şi un an liniştit tuturor!', a declarat Dan Capatos.

Prezentatorul TV a anunțat că și ora de difuzare a emisiunii se va schimba, așa cum telespectatorii au cerut. În noul sezon se anunță o mulțime de momente spectaculoase și exclusivități.

Care sunt subiectele primei ediţii a noului sezon, dar şi ce surpriză de proporţii a pregătit acesta, telespectatorii vor putea afla luni, 11 ianuarie, numai la Xtra Night Show, de la 22:30, pe Antena Stars. 

Citește și: Drama lui Cătălin Bordea. Ce ascunde colegul lui Dan Capatos în spatele umorului molipsitor: a fost abandonat de tată la 2 ani, în autobuz

Citește și: Dan Capatos a vorbit despre boala de care suferă fiul său: „A moştenit pe linie paternă, de la mine…'

Citește și: Ce se întâmplă cu divorțul dintre Andreea Antonescu și Traian Spak. Ce spune artista despre împăcare: „Niciodată să nu spui niciodată'/ EXCLUSIV

Citește și: Dana Deac, veste proastă din partea medicilor după ce a învins cancerul de cinci ori: „De AVC nu puteți scăpa'

După 13 ani, Xtra Night Show se mută la Antena Stars

Emisiunea lui Dan Capatos rămâne în trust, însă se mută la un al post de televiziune. Decizia a fost una neașteptată și a luat prin surprindere telespectatorii. Începând de luni, 11 ianuarie, late-night show-ul va putea fi urmărit pe canalul Antena Stars. XNS va fi programat de la ora 22.30, la 00.30, în timpul săptămânii, dar va avea o zi în plus.

În locul emisiunii lui Dan Capatos, pe Antena 1 se va difuza Observatorul de noapte. Emisiunea va fi difuzată de cinci ori pe săptămână, de luni până vineri, față de până acum când era de luni până joi.

FOTO: Facebook

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter