Ce a pățit Theo Rose la filmările pentru Clanul: "Mă simțeam foarte rău și când am ieșit afară..."

Publicat pe

Ce a pățit Theo Rose la filmările pentru Clanul. Însărcinată cu Anghel Damian, Theo Rose a trăit recent un moment super emoționant la filmările pentru Clanul, serialul de la Pro TV. Într-un moment în care se simțea foarte rău din cauza sarcinii, Theo Rose a întâlnit un fan înfocat al serialului, care i-a dat o lecție emoționantă de viață.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

Ce a pățit Theo Rose la filmările pentru Clanul. Theo Rose o interpretează pe Vera Maximilian în serialul „Clanul', difuzat de PRO TV. Ea are rolul unui avocat și este fiica mafiotului Tătuțu, personaj interpretat de George Mihăiță. Artista și regizorul serialului, Anghel Damian, sunt împreună de câteva luni, iar anul viitor vor deveni și părinți pentru prima oară.

Ce a pățit Theo Rose la filmările pentru Clanul: "Mă simțeam foarte rău și când am ieșit afară..."Ce a pățit Theo Rose la filmările pentru Clanul: "Mă simțeam foarte rău și când am ieșit afară..."

Ce a pățit Theo Rose la filmările pentru Clanul

„Filmam ieri pentru Clanul și mă simțeam foarte rău. Am ieșit la un moment dat din restaurantul în care filmam cu gândul ca măcar să fiu afară dacă vomit. Până la baie făceam mai mult. La ușă, băiatul din poză cerea tuturor celor care lucrează la serial să semneze pe bluza fosforescentă pe care o ține în mână.
Fiind pe cale să vărs oriunde în fața ochilor și căutând un loc retras cu aer, l-am rugat să aștepte să mă întorc. Într-un final i-am semnat bluza și i-am ascultat povestea.

Venise de la Cluj special pentru asta. Să întâlnească actorii serialului și oamenii care lucrează la proiect. Mi-a spus că e mare fan și că nu l-a interesat că a trebuit să își amaneteze telefonul ca să-și cumpere bilet de drum spre București.

A început să plângă și a zis: Nu pot să cred că l-am prins și pe Tătuțu să-mi semneze. Eu râd și plâng odată cu voi. Nu vă imaginați ce înseamnă asta pentru mine. Poate credeți că sunt nebun, dar eu sunt fericit. A venit Moșu mai repede la mine. Lasă, telefonul îl iau înapoi. Muncesc și îl scot în câteva zile. Mulțumesc!„, a scris Theo Rose pe Instagram.

Citește și: Denise Rifai poartă și acum inelul oferit de Dan Bittman, în emisiunea „40 de întrebări: „Sunt flatată

Citește și: Cum se înțelege Ramona Olaru cu mama lui Cătălin Cazacu:„Parte din vină are și maică-sa

Citește și: Mara Bănică, sfâșiată de durere după moartea tatălui ei:„Am slăbit 7 kilograme în 10 zile’. Ce semne de dincolo a primit jurnalista

Citește și: Cine este Emma Răducanu, campioana de origine română de la US Open.Tot ce nu știi despre ea

Theo Rose: „Sunt oameni care au nevoie de atât de puțin că să fie fericiți”

Theo Rose a mai povestit pe Instagram că tânărul cu pricina a făcut-o să conștientizeze că există oameni care au nevoie de atât de puțin pentru a fi fericiți.

A plecat fără să ceară nimic. Vă zic și de ce sunt proastă. Mi-era așa rău și în același timp primisem o lecție de fericire necondiționată că nu mi-a trecut prin minte nici măcar o secundă să-i plătesc eu drumul sau să-i dau niște bani, să aibă la el.

Pe de altă parte, am înțeles lecția. El n-a avut nevoie decât de semnătura mea banală. Dar a dat la schimb o lecție prețioasă. Sunt oameni care au nevoie de atât de puțin că să fie fericiți… că acelora este Împaratia cerurilor.

De Crăciun vreau doar să fiu la fel de fericită că el. Să nu mă mai poată supăra nimic. Să văd lumea frumoasă, să ascund de ochii mei intențiile rele și să împart în jurul meu doar bunătate și bucurie. Așa vă doresc si vouă. La mulți ani de Sf. Andrei!', a scris Theo Rose, pe Instagram.

Primul comentariu a fost al lui Codin Maticiuc, și el actor în „Clanul': „Îmi pare rău că nu l-am prins și eu'. „Minunată pildă, Theo!', a completat și Jojo (Cătălina Grama)

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter