Ce probleme de sănătate are Lucian Barbu, după Survivor: „Sunt afectat de...”

Publicat pe

Lucian Barbu era pregătit să facă față oricărui obstacol la Survivor România, însă, din cauza accidentării suferite pe traseu, a părăsit competiția după foarte puțin timp. Ei bine, fostul Războinic a povestit cu lacrimi în ochi că el că însă are probleme cu piciorul din cauza accidentării din Republica Dominicană.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

Lucian Barbu și-a dorit să ajungă cât mai departe în competiția Survivor România, însă întâmplarea a făcut ca el să se accidenteze grav la picior și să fie nevoit să părăsească competiția difuzată de la Kanal D, cu toate că era un concurent de temut. Recent, Lucian Barbu și Albert Oprea au fost invitați în emisiunea Ștafeta Mixtă și au vorbit despre experiența de la Survivor.

Ce probleme de sănătate are Lucian Barbu, după Survivor: „Sunt afectat de...'Ce probleme de sănătate are Lucian Barbu, după Survivor: „Sunt afectat de...'

Ei bine, Lucian Barbu a revăzut momentul în care și-a luat rămas-bun de la colegii lui după ce a fost anunțat că este nevoit să plece de la Survivor. În acest context, fostul Războinic a povestit cu lacrimi în ochi că încă are probleme la picior din cauza accidentării de pe traseul din Republica Dominicană.

Citește și: De ce refuză Bianca Drăgușanu să participe la Survivor.„Nici pentru 100.000 euro pe zi'

Citește și: Cosmin Stanciu s-a despărțit de iubită, după Survivor.”Eu îmi doream copil”

Citește și: Irina Stroia, ispita de la Insula Iubirii, a fost bătută pe stradă:„Când am sunat la Poliție, a fugit'

Citește și: Cătălin Botezatu se retrage de la Bravo, ai stil!De ce a renunțat la emisiune

Lucian Barbu: „Sunt afectat de traumă'

Lucian Barbu a spus că este afectat de faptul că încă are probleme la picior din cauza accidentării de la Survivor România 2021. Fostul Războinic a spus că mai are nevoie de încă 3-4 luni pentru a se vindeca, dar asta pentru că mai face ore de recuperare în plus. Altfel, ar dura și mai multe luni pentru ca piciorul lui să se vindece.

Sunt puțin afectat de această traumă. Nici în momentul de față nu pot să mă recuperez complet. În jur de 3-4 luni o să fiu vindecat, dar asta pentru că pe lângă ce fac la recuperare, mai fac eu câteva ore în plus', a dezvăluit Lucian Barbu, de la Survivor România.

Lui Albert i-a părut rău că a plecat Lucian de la Survivor

Albert Oprea a legat o prietenie frumoasă cu Lucian Barbu la Survivor, așa că i-a părut foarte rău în momentul în care acesta s-a accidentat și a părăsit competiția. Pe lângă Lucian, Albert s-a mai înțeles foarte bine și cu Alin Sălăjean, care a părăsit competiția tot din motive medicale. În momentul de față, Albert este prieten cu amândoi.

Plecarea lui Lucian, plecarea lui Alin, momentul în care am cerut să nu fiu votat și momentul în care am fost eliminat. Țin foarte mult la omul ăsta. Știam cât de mult își dorește să rămână în competiție, să ajungă până în finală, cât de motivat era. Toate se întâmplă cu un scop', a declarat Albert Oprea, potrivit wowbiz.ro.

Albert a spus că a fost foarte afectat de plecarea lui Lucian de la Survivor și spune că s-a rugat ca Lucian să rămână la Survivor. „Am fost dărâmat în ziua aceea. Mă rugam în fiecare seară ca Lucian să se facă bine, că aveam nevoie de el. Îmi aduc aminte cum s-a auzit accidentul lui Lucian', a adăugat Albert.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter