Ce se întâmplă în viața amoroasă a lui Emil Rengle: „Credeam că nu o să mai reușesc să îmi deschid inima vreodată”/ EXCLUSIV

Publicat pe

Ce se întâmplă în viața amoroasă a lui Emil Rengle, este una dintre întrebările ce se află pe buzele multora. Deschis din fire, fostul concurent de la Survivor ne-e vorbit despre viața sa sentimentală, cât de mult a suferit în dragoste și cum privește acum momentele „negre' din viața sa. Vrea să se însoare și nu ar fi deloc deranjat să fie chiar cerut în căsătorie, la fel de mult pe cât își dorește să devină și tată până la 35 de ani.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE MARTIE, GRATIS, AICI!

Ce se întâmplă acum în viața ta sentimentală? Există o persoană alături de care să împarți… zilele și nopțile, bunele și relele?

Da, există. Nu una singură. Sunt tânăr și mă bucur de oameni faini în viața mea. Nu sunt angrenat într-o relație exclusivă și nici nu simt să mă așez încă „la casa mea. Viața-i faină când știi să te înconjori cu oameni faini, și exact asta și fac. Mă bucur de tot ce are viața mai bun de oferit.

Ce se întâmplă în viața amoroasă a lui Emil Rengle: „Credeam că nu o să mai reușesc să îmi deschid inima vreodată'/ EXCLUSIVCe se întâmplă în viața amoroasă a lui Emil Rengle: „Credeam că nu o să mai reușesc să îmi deschid inima vreodată'/ EXCLUSIV

Emil Rengle: „Standardele mele sunt înalte când vine vorba despre relații'

Cât de pretențios ești atunci când vine vorba despre iubire, despre o relație? Și ce cauți la persoana de lângă tine?

Standardele mele sunt înalte când vine vorba despre relații (Fecioară), dar totodată simple. Îmi plac oamenii care se iubesc pe ei înșiși, care radiază de pozitivitate și de respect, pentru că doar genul acesta de oameni pot oferi dragoste la rândul lor. În schimb, urăsc oamenii care se vaită și se victimizează, pe aceștia încerc să îi evit cât se poate de mult. No bad vibes. Văd relațiile ca pe un parteneriat în care cei doi parteneri se împing și se susțin ca fiecare să ajungă cât mai aproape de potențialul său maxim. Sunt super atras de oamenii puternici, hotărâți și curajoși. 

Emil Rengle: „Am suferit din dragoste, m-am schimbat pentru mult timp'

Ai suferit vreodată din dragoste, cu adevărat?

Da, am suferit, iar suferința aceea m-a schimbat pentru mult timp. Credeam că nu o să mai reușesc să îmi deschid inima vreodată. Devenisem rece față de orice persoană care încerca să se apropie de mine și a fost o perioadă groaznică și unnecessary. Acum râd, pentru că nu mai cred în suferință. Este  o iluzie. Eu credeam că iubesc, dar de fapt habar n-aveam ce-i aia. Astăzi mă bucur de tot ce simt, încercând să nu am așteptări. 

Emil Rengle: „Am învățat multe din fiecare relație pe care am avut-o'

Care crezi că e cea mai mare greșeală pe care ai făcut-o tu, până acum, într-o relație?

Eu nu cred în greșeli, ci mai degrabă sunt de părere că totul se întâmplă cu un scop în viața noastră. Bineînțeles, am învățat multe din fiecare relație pe care am avut-o, fie ea de muncă, fie de iubire sau de prietenie.

Citește și: Robert Niță și Emil Rengle, scandal monstru la TV, după eliminarea de la Survivor:”Mă îmbătam dacă aveam un fiu ca tine”

Citește și: Drama lui Emil Rengle de la Survivor:”Mama urla că vrea să se sinucidă…”

Citește și: Cum se comportă Ștefan Bănică în rol de tată. Totul despre relația cu cei trei copii:„Le-am explicat că banii nu cresc în copaci'/ EXCLUSIV

Citește și: Ce gest a făcut Claudia Pătrășcanu pentru sora lui Gabi Bădălău, înainte de nuntă:„Rămâne în sufletul meu orice s-ar întâmpla'

Emil Rengle: „Mi-ar plăcea să cer în căsătorie, dar nu m-ar deranja deloc nici să fiu cerut'

Ți-ai dori să te căsătorești? Te-ai mai gândit la asta?

Da, da, da! Mi-ar plăcea să cer, dar nu m-ar deranja deloc nici să fiu cerut. (râde) Ce experiență faină o să fie nunta și căsătoria! Vreau să îmi țin nunta în junglă, în mijlocul naturii, unde să ne aducem aminte că nu ne aparținem unul celuilalt, ci doar lui Dumnezeu, iar fiecare secundă petrecută împreună să fie o decizie conștientă de a ne realege iar și iar ca fiind parteneri loiali în fața adevărului. 

Emil Rengle: „Mi-aș dori ca până la 35 de ani să am cel puțin un copil'

Dar copii? Te vezi în postura de tată?

Mi-aș dori ca până la 35 de ani să am cel puțin un copil. Îmi doresc să fiu tată! Iubesc copiii, lucrez cu ei și până în prezent ei sunt cei mai mari învățători ai mei.

Ce faci în prezent? Ce planuri, proiecte ai, cum este viața ta profesională acum?

Mi-am intrat în realitatea de zi cu zi. M-am decis să călătoresc mai mult și pentru următoarea perioadă m-am hotărât să locuiesc în București, Oradea și Cluj. Profesional, pregătesc pe zona muzicală un proiect, iar pentru on-line urmează un proiect de emisiune.

CITEȘTE INTERVIUL INTEGRAL ÎN VIVA! DE APRILIE! REVISTA SE GĂSEȘTE LA PUNCTELE DE DIFUZARE A PRESEI!

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter