Robert Niță și Emil Rengle, scandal monstru la TV, după eliminarea de la Survivor: "Mă îmbătam dacă aveam un fiu ca tine"

Publicat pe

Robert Niță și Emil Rengle nu s-au înțeles niciodată cât timp au participat la Survivor și nu se înțeleg nici după eliminare. Cei doi s-au văzut față în față, la Pro TV, și au dat frâu liber reproșurilor, iscând un scandal monstru pe canapeaua lui Măruță. Printre altele, Robert Niță i-a reproșat lui Emil Rengle că nu știe să vorbească.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!

Emil Rengle și Robert Niță s-au aflat pentru prima dată față în față după ce au ieșit din competiția Survivor România 2022. S-a întâmplat la emisiunea La Măruță, unde și-au strigat unul altuia tot ce aveau pe suflet. În scandal a intervenit și tatăl lui Emil Rengle.

Robert Niță și Emil Rengle, scandal monstru la TV, după eliminarea de la Survivor: "Mă îmbătam dacă aveam un fiu ca tine"Robert Niță și Emil Rengle, scandal monstru la TV, după eliminarea de la Survivor: "Mă îmbătam dacă aveam un fiu ca tine"

De la ce a izbucnit scandalul între Emil Rengle și Robert Niță

Robert Niță s-a declarat exrem de revoltat că Emil Rengle l-a numit „antrenoare' în cadrul emisiunii, iar Emil Rengle i-a reproșat că după ce a ieșit din emisiune, Robert Niță ar fi făcut multe postări „de hate' la adresa dansatorului, făcând inclusiv „glume' despre „orientarea sexuală' a acestuia.

'Robert Niță: Eu și Emil Rengle nu am avut ocazia să discutăm. S-a rupt totul când am ieșit din concurs și am văzut declarațiile lui despre mine, m-a numit „antrenoare'.

Emil Rengle: Tu ai avut glume despre orientarea mea sexuală. Ai dat un exemplu greșit!

Robert Niță: Dar exprimarea ta este bună?

Emil Rengle: Eu te-am urmărit și cu strategia. Dacă aveam un tata ca tine care nu accepta glume… Ai gresit, este un bullying pe care l-ai făcut! Ai făcut zeci de postări de hate! El (n.red Robert Niță) a fost singurul care a stat pe banca in Survivor. A continuat jocul in afara concursului, el „barbatul' fiind.

Robert Niță: Aș fi preferat să mă îmbăt dacă la maternitate aș avea un fiu care ar raspunde așa ca tine. Și școala am la fel de multă cât ai tu vacanță!', și-au reproșat cei doi.

Citește și: Andreea Tonciu l-a atacat dur pe Emil Rengle, după eliminarea de la Survivor: „E un îmbârligator, un minicinos’

Citește și: Otilia Bilionera și Emil Rengle, apropieri intime la Survivor. În ce ipostaze au fost filmați

Tatăl lui Emil Rengle a intervenit în scandalul fiului său cu Robert Niță

La Măruță a fost prezent și tatăl lui Emil Rengle, care a declarat că este mândru de fiul său, în ciuda criticilor pe care dansatorul le-a primit, în urma participării sale la Survivor România 2022.

„Eu locuiesc în Oradea. Jumatate din oraș știe ca sunt tatăl lui Emil Rengle. Eu sunt taximetrist. Am fost mândru de fiul meu la Survivor', a declarat părintele lui Emil Rengle.

Emil Rengle a fost în scandal cu toți colegii de la Survivor

Pe măsură ce trece timpul, spiritele sunt tot mai încinse în Republica Dominicană, iar recent a venit rândul lui Emil Rengle să provoace tensiuni – dansatorul a intrat în conflict cu colegii de echipă de la Survivor, iar cuvintele sale nu au rămas fără urmări.

La un moment dat, TJ Miles i-a spus direct lui Emil Rengle, replicându-i la un comentariu anterior: „Ești puțin mai feminin decât mine’.

Vizibil deranjat, dansatorul a reacționat la rândul lui: „Eu cred că tu ești mai feminin decât mine, te aranjezi mai mult, frate, decât se aranjează oricare dintre fetele de aici. Așa sunteți voi, voi care vă credeți mari bărbați, voi sunteți niște… în realitate. Doar pentru că eu am încrederea să fiu feminin și masculin și cum vrea… mea să fiu, asta mă face mai bărbat decât voi, cei care vă prefaceți că sunteți bărbați, a spus Emil Rengle.

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter