Când are loc nunta Elenei Marin de la „Survivor România” cu logodnicul ei, Andrei: „Luăm un pix și o foaie și ne punem pe treabă”

Publicat pe

Când are loc nunta Elenei Marin de la „Survivor România' cu logodnicul ei, Andrei. Elena Marin a fost una dintre cele mai apreciate concurente de la Survivor România. Aceasta, după ce a ieșit din competiție, a avut parte de o serie de momente fericite alături de partenerul ei de viață. Andrei a cerut-o în căsătorie în direct, iar acum cei doi se pregătesc de nuntă. Iată când va avea loc marele eveniment!

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!

Elena Marin de la Survivor România și iubitul său, Andrei, formează un cuplu de mai bine de trei ani de zile. Deși de-a lungul timpului au existat multe provocări, cei doi au rămas împreună și au depășit toate obstacolele. Recent, bărbatul și-a luat inima în dinți și a cerut-o în căsătorie pe frumoasa dansatoare. Totul s-a întâmplat în direct, la emisiunea lui Cătălin Măruță.

Când are loc nunta Elenei Marin de la „Survivor România' cu logodnicul ei, Andrei: „Luăm un pix și o foaie și ne punem pe treabă'Când are loc nunta Elenei Marin de la „Survivor România' cu logodnicul ei, Andrei: „Luăm un pix și o foaie și ne punem pe treabă'

Aceasta a vorbit acum despre primele detalii cu privire la marele eveniment. Iată când va avea loc nunta Elenei Marin!

Citește și: Cine este Elena Marin de la Survivor. E dansatoarea Andreei Bălan și a jucat în telenovele

Citește și: Cum s-a schimbat relația dintre Elena Marin și logodnicul ei, după Survivor:’Dacă eu nu mă iubesc…’/ EXCLUSIV

Citește și: Ce s-a întâmplat cu adevărat între Elena Marin și logodnicul ei, înainte de Survivor:’Lucrurile au luat o întorsătură urâtă’/ EXCLUSIV

Citește și: Dan Negru, adevărul despre veniturile din televiziune: „Deși sunt zgârcitul suprem al breslei mele…’/ EXCLUSIV

Când are loc nunta Elenei Marin de la „Survivor România' cu logodnicul ei, Andrei

Elena Marin a fost cerută în căsătorie, în direct, la TV. Aceasta, în cadrul unui interviu, a mărturisit că nu se aștepta nicio secundă la un asemenea gest din partea partenerului de viață. Ba mai mult, din această cauză nici nu a reușit să se gândească la toate detaliile ce țin de marele eveniment.

„Momentan, trebui să recunosc, cum au trecut doar câteva zile de când am fost cerută – prin mare surprindere cerută, nu am mirosit nimic, s-a ascuns Andrei perfect (râde cu poftă și îl ciupește de obraz pe logodnicul ei, n. red.) – nu am apucat să ne gândim prea mult la organizare', a spus ea pentru FANATIK.

Chiar dacă nu a apucat să pună totul cap la cap, un lucru îl știe sigur! Nunta va avea loc anul viitor, când se mai liniștesc problemele omenirii.

„Nu am apucat să punem pe foaie ceea ce este necesar. Probabil vom începe să ne organizăm săptămânile următoare, să luăm un pix și o foaie și ne punem pe treabă, să facem un studiu de caz. Probabil că evenimentul va avea loc anul viitor, poate se mai liniștesc lucrurile', a adăugat ea.

Elena Marin: „Îmi doresc gemeni'

Aceasta a vorbit inclusiv despre posibilitatea unei sarcini. Se pare că fosta concurentă de la Survivor România își dorește foarte mult gemeni. Dacă nu, ea speră măcar să aibă un băiat.

„Copil îmi doresc de foarte mult timp, dar sunt convinsă că Dumnezeu le va așeza așa cum trebuie pentru noi. Îmi doresc gemeni. Sau măcar un băiat. Dacă va fi fată, nu am ce să spun, dar băiat îmi doresc, recunosc', a adăugat ea pentru sursa menționată.

Sursă foto: Facebook, Instagram, Arhivă VIVA!

 
substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter