De ce a amânat nunta Adriana Simionescu, fiica cea mică a lui Adrian Minune: "Așteptăm să treacă..."

Publicat pe

Adriana Simionescu, fiica lui Adrian Minune, trăiește o frumoasă poveste de dragoste alături de Nicu, sufletul ei pereche. Cei doi îndrăgostiți pregătiseră totul pentru cununie, însă au decis să amâne totul în ultimul moment. Ce a făcut-o pe cântăreață să ia această decizie.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!

Adrian Minune are trei copii, două fete și un băiat. Fiica mijlocie, pe numele său Adriana, a fost cerută în căsătorie chiar de Crăciun, în 2021. Partenerul ei a pregătit totul și i-a pus întrebarea cea mare. Răspunsul a fost unul afirmativ, iar la doar o lună aceștia anunțau că se vor căsători. Deși toată lumea se pregătise pentru evenimentul cel mare, tânara a decis să amâne nunta.

De ce a amânat nunta Adriana Simionescu, fiica cea mică a lui Adrian Minune: "Așteptăm să treacă..."De ce a amânat nunta Adriana Simionescu, fiica cea mică a lui Adrian Minune: "Așteptăm să treacă..."

În cadrul unui interviu, manelistul a dezvăluit motivul pentru care fiica lui a luat această decizie, dar și ce se întâmplă în viața ei la momentul actual.

Citește și: Adriana Simionescu are iubit și deja i l-a prezentat lui Adrian Minune:”Mi-au trebuit 2, 3, 5, 30 de zile să-l anunț”. Cum a reacționat artistul

Citește și: Adriana Simionescu, fiica cea mică a lui Adrian Minune, s-a mutat cu iubitul ei.Cum au reacționat părinții

Citește și: Ioana, fiica lui Mădălin Voicu, este însărcinată prima oară. A dezvăluit sexul și numele bebelușului:'Am avut niște sperieturi'

Citește și: Cum s-au împrietenit Andreea Marin și Mircea Radu, acum 25 de ani:'Cred că, și la 80 de ani, o să fie o femeie fără astâmpăr'

De ce a amânat nunta Adriana Simionescu, fiica cea mică a lui Adrian Minune

Adriana Simionescu și-a întâlnit sufletul pereche și este extrem de fericită alături de acesta. Fiica cea mică a lui Adrian Minune a fost cerută în căsătorie de Nicu, chiar în ziua de Crăciun. Ulterior, cei doi îndrăgostiți s-au mutat împreună și au anunțat că urmează să facă și nunta.

Însă, din păcate, au fost nevoiți să o amâne, întrucât au suferit o pierdere în familie. Au decis că este mai bine să treacă o perioadă de jumătate de an, un an și apoi să se bucure din plin de ziua cea mare.

Da, noi am avut un deces în familie și pusesem cununia, dar așteptăm să treacă șase luni, un an de zile. Și vreau să rămână pentru alte știri, că dacă dăm tot deodată, Adrian Minune nu mai este explorat. Să mă explorați ușor, că o să spun totul ușor.', a declarat manelistul în fața camerelor de filmat.

Cum a fost cerută în căsătorie

Dragoste din ei este foarte puternică, așa că iubitul Adrianei Simionescu a decis că este momentul să o ceară în căsătorie. A pregătit totul, iar cu o zi înainte i-a spus și familiei iubitei sale. Totul a fost emoționant, întrucât s-a petrecut în ziua de Crăciun, iar de față erau toate rudele fetei.

Eram acasă de Crăciun, nu mă gândeam că o să fiu cerută de nevastă. Mă sună mama, că de ce nu mai venim la ei. Eu cred că de pe atunci puneau la cale să mergem la ei şi să mă ceară de nevastă acolo. Mama mi-a zis să mă întorc, când dansam şi l-am văzut în genunchi. Nu mă aşteptam. Tata vrea să facem deja nunta, eu vreau să nu ne grăbim', a declarat Adriana Simionescu în urmă cu câteva luni într-un interviu pentru Kanal D.

La puțin timp după ce a avut loc cererea în căsătorie, fiica cea mică a manelistului a spus cum vrea să arate nunta.

Vreau o nuntă tradiţională. Cum a fost nunta părinţilor mei. Nu vreau nuntă în Maldive, că nu sunt sarmale', a spus Adriana.

sursă foto- Instagram, Facebook

 
substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter