Adriana Simionescu, fiica cea mică a lui Adrian Minune, s-a mutat cu iubitul ei. Cum au reacționat părinții

Publicat pe

Adriana Simionescu, fiica cea mică a lui Adrian Minune, s-a mutat cu iubitul ei. Decizia a fost una spontană și i-a pus în fața faptului împlinit pe părinții ei, Cati Simionescu și Adrian Minune. Adriana și iubitul ei sunt împreună de doi ani de zile. Cum a reacționat artistul când a aflat că fiica lui, în vârstă de 18 ani, s-a mutat de acasă.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

Adriana Simionescu s-a transformat într-o tânără frumoasă, care îi seamănă leit surorii ei, Karmen. Tânăra, care a moștenit talentul din familie, consideră că deja și-a întâlnit pertenerul ideal, motiv a luat o decizie radicală, aceea de a se muta cu iubitul ei.

Adriana Simionescu, fiica cea mică a lui Adrian Minune, s-a mutat cu iubitul ei. Cum au reacționat părințiiAdriana Simionescu, fiica cea mică a lui Adrian Minune, s-a mutat cu iubitul ei. Cum au reacționat părinții

Adriana Simionescu, în vârstă de 18 ani, s-a mutat cu iubitul ei. Fiica cea mică a lui Adrian Minune și alesul inimii ei sunt împreună de doi ani de zile, dar Adriana este convinsă că își dorește să împătrânească alături de acesta. Adriana Simionescu spune că decizia de a se muta cu iubitul ei nu a fost una analizată și dezbătută, ci totul s-a întâmplat de la sine.

Citește și: De ce a fost operată Cati, soția lui Adrian Minune, de urgență:„În urma accidentului vascular pe care l-am făcut…'

Citește și: Cum se înțelege Adrian Minune cu Florin Salam, după ce s-a spus că ar fi o rivalitate între ei

Citește și: Simona Halep, primele declarații despe nunta cu Toni Iuruc.Unde va avea loc evenimentul

Citește și: Kira Hagi îl face mândru pe tatăl ei.Picturile sale vor fi expuse pe Coasta de Azur

Adriana Simionescu s-a mutat cu iubitul

Adriana Simionescu nu a cerut părerea nimănui înainte să se mute cu iubitul ei, nici măcar părinților. Ba chiar, Adrian Minune a aflat că fiica lui cea mică s-a mutat de acasă de la soția lui, Cati Simionescu. Adriana a spus într-un interviu pentru Antena Stars că nu simte că este o mare diferență pentru că stă oricum la două străzi distanță de casa părintească.

Nu este mare diferență. Stăm la el acasă. Este cam același lucru ca stam doar la doua străzi distanță. Nu a fost ceva gândit foarte mult sau anunțat de dinainte, a fost ceva spontan. Pur și simplu am dormit la el o seara, si tot așa am rămas la el', a spus Adriana Simionescu la Antena Stars.

Adriana a povestit și cum a reacționat Adrian Minune când a aflat.

Am avut după (n.r. discuție cu Adrian Minune). A venit el acasă și era destul de târziu că na… a plecat de la muncă și a venit acasă. Și a întrebat-o pe mama. Bineînțeles, asta mi-a povestit ea. „Unde sunt fetele?', „Păi Carmen acasă', „Și Adriana?', „Păi a rămas la Nicu. S-a mutat', „Și eu nu știu nimic?'. Bineînțeles, că a doua zi am venit și am stat de vorbă cu el. Noi oricum stăteam mult împreună, toată familia. Nu e mare diferență. Stau la două străzi. Si oricum suntem împreună de 2 ani, era normal', a mai spus Adriana.

Adriana Simionescu a urcat pe scena Vocea României

Adriana Simionescu are 18 ani și în decembrie 2019 a ajuns în gala live de la Vocea României, iar Horia Brenciu, antrenorul său, a fost foarte impresionat de vocea sa.

Adriana Simionescu s-a înscris la Vocea României pentru a demonstra că are o voce frumoasă, ce merită să fie auzită de toată țara și n-a vrut să ajungă vedetă profitând de celebritatea lui Adrian Minune, tatăl ei.

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter