Marisa Paloma de la „Bravo, ai stil!” a dezvăluit sexul bebelușului! Va avea fetiță sau băiețel?

Publicat pe

Marisa Paloma, fosta concurentă de la „Bravo, ai stil!', a dezvăluit sexul bebelușului pe care-l poartă în pântece. După ce au stat cu sufletul la gură, așteptarea fanilor a luat așadar sfârșit. Iubita lui Liviu Stanciu a dat marea veste la o petrecere specială, organizată în cinstea copilului lor. Vor avea fetiță sau băiețel? Aflați mai jos!

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

Ziua de ieri a fost una memorabilă pentru Marisa Paloma și fanii ei! Însărcinată deja în câteva luni, fosta concurentă de la „Bravo, ai stil!' le-a internauților, dar și prietenilor, o mare surpriză. A decis să nu-i mai țină în suspans și să le dezvăluie sexul bebelușului pe care urmează să-l nască.

Marisa Paloma de la „Bravo, ai stil!' a dezvăluit sexul bebelușului! Va avea fetiță sau băiețel?Marisa Paloma de la „Bravo, ai stil!' a dezvăluit sexul bebelușului! Va avea fetiță sau băiețel?

Marisa Paloma nu a dezvăluit oricum sexul bebelușului, ci într-un mod deosebit și… la modă! Fosta concurentă de la „Bravo, ai stil!' a decis să dea frumoasa veste în cadrul unei petreceri speciale, de „baby gender reveal'. La eveniment au participat apropiații tinerei, dar și ai partenerului ei, Liviu Stanciu.

Citește și: Ce probleme are Marisa Paloma, însărcinată cu primul copil:”Cea mai grea perioadă din viața mea”

Citește și: Marisa Paloma de la „Bravo, ai stil!' este însărcinată! „Am lacrimi în ochi și cu greu îmi găsesc cuvintele'

Citește și: Totul despre nunta lui Gheorghe Gheorghiu:„Gabriela a ales să nu poarte o rochie de mireasă'

Citește și: Cum și-a cunoscut Nicoleta Nucă de la Bravo, ai stil! iubitul și cum au trecut peste greutăți:„Suntem amândoi temperamentali'/ EXCLUSIV

Marisa Paloma de la „Bravo, ai stil!' a dezvăluit sexul bebelușului

Având în vedere că încă nu știau exact ce va avea Marisa Paloma, invitații au purtat niște ținute deosebite. Majoritatea a ales să poarte vestimentații în bleu și roz, pentru a se potrivi indiferent dacă bebelușul tinerei va fi fetiță sau băiețel. Viitoarea mămică a ieșit în evidență, așa cum era de așteptat, alegând să poarte o ținută în alb și negru, dar și o pălărie ce i-a venit perfect!

La petrecerea de „baby gender reveal' a fost invitată și fosta colegă a Marisei Paloma, Larisa Udilă. Cea din urmă i-a spus că burtica îi pare de băiat, dar crede că iubita lui Liviu Stanciu va avea fată: „Burtica pare de băiat, de ce să te mint?! Dar eu zic că e fată'.

Ei bine, se pare că Larisa Udilă a avut dreptate! Așadar, Marisa Paloma va avea o… fetiță! În cadrul imaginilor postate de viitoarea mămică pe Instagram se poate vedea cum culoarea câștigătoare este cea roz, simbol al sexului pe care-l are bebelușul din pântecele ei.

Marisa Paloma a anunțat pe Instagram că este însărcinată

Vă amintim că Marisa Paloma a anunțat că este însărcinată tot pe rețelele de socializare. Vedeta a postat atunci un mesaj emoționant, povestindu-le fanilor despre cum a aflat că a gravidă. S-a lăsat cu lacrimi de fericire, iar bucuria pe care o simte acum nu poate fi descrisă în cuvinte.

„Am plâns mult. Este pentru prima dată când pățesc asta. Să nu pot să văd un video de câteva minute până la capăt. Este pur și simplu o emoție puternică pe care nu o pot controla. Nu știu ce să vă scriu. Am lacrimi in ochi și cu greu îmi găsesc cuvintele.

Am trecut prin atât de multe împreună!!! Viața ne-a testat in atâtea feluri. Și cu toate astea, a venit momentul la care visam și pe care mi-l doream de câțiva ani buni', a scris atunci Marisa Paloma, pe Instagram.

În același mesaj, Marisa Paloma îi mulțumea partenerului ei pentru toată susținerea oferită. Liviu Stanciu a fost cel care i-a fost alături necondiționat și în doar câteva luni urmează să devină părinți! Felicitări!

„Viața nu e simplă, dar poate fi cea mai frumoasă dacă știți cum să luptați cu ea si dacă vă urmați instinctul! În toți acești ani s-au schimbat atât de multe lucruri in viața noastră!!! Și toate datorită lui @liviu_stanciu, omul care mi-a fost alături pe tot parcursul meu și care a contribuit semnificativ la toată evoluția mea de până acum.Care a știut încotro să mă îndrume și care când am ajuns la capăt, l-a mutat puțin mai incolo.', continua ea.

Sursă foto: Instagram

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter