Kira Hagi îl face mândru pe tatăl ei. Picturile sale vor fi expuse pe Coasta de Azur

Publicat pe

Kira Hagi, fiica celui mai faimos fotbalist român, Gică Hagi, și-a făcut tatăl mândru din nou! Fiica „Regelui”, o talentatată actriță, a mai bifat recent un succes – o expoziție de pictură pe Coasta de Azur.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

La doar 25 de ani, Kira Hagi, fiica lui Gică Hagi, este nu doar o actriță, ci și o pictoriță talentată. Tânăra a dezvăluit recent că are o expoziție comună cu artistele Sabina Legănaru și Anca Lefter la Galeria Lentree Des Artiste,s din Vallauris, în Provence, pe Coasta de Azur. Picturile Kirei vor fi expuse într-o expoziție comună, Reflections', iar fiica celebrului sportiv își invită fanii români să vină să o viziteze.

Kira Hagi îl face mândru pe tatăl ei. Picturile sale vor fi expuse pe Coasta de AzurKira Hagi îl face mândru pe tatăl ei. Picturile sale vor fi expuse pe Coasta de Azur

Kira Hagi, expoziție pe Coasta de Azur

Locul unde va expune Kira Hagi se află la doar câteva sute de metri de Muzeul Național Picasso, deschis în Castelul Vallarius, acolo unde faimosul pictor a trăit în perioada 1948-1955.

Am mai bifat un vis împlinit! Expun în Vallauris, Franţa! Dacă mi-ar fi zis cineva, nu de mult, că voi expune în regiunea Provence-Coasta de Azur şi lângă muzeul naţional Picasso, aş fi spus că e imposibil!

Dar viaţa e atât de neaşteptată şi iată cum lucrările mele sunt expuse într-o expoziţe comună, ‘Reflections, alături de două artiste super talentate, Sabina Elena Legănaru şi Anca Irina Lefter.  Pentru românii din zonă, voiam doar să vă spun că expoziţia este găzduită de Galeria Entree Des Artistes, din 2 septembrie până pe 30 septembrie! Pentru cine are drum, ne vedem acolo! À bientôt!, a scris Kira Hagi pe contul ei de socializare.

Citește și: De ce a refuzat Kira Hagi să rămână în America: „Nu pot sta departe de…”

Citește și: Legătura dintre George Burcea și Kira Hagi, fiica Regelui fotbalului românesc

Citește și: Majda se mută în Turcia pentru filmările emisiunii „Femeia alege'. Cum a reacționat fiica ei când a aflat

Citește și: Moartea Mariei Macsim Nicoară nu a fost un accident casnic! Anchetatori:„A fost violență’

Citește și: Gabi Bădălău a confirmat despărțirea de Bianca Drăgușanu.Anunțul făcut în direct

Fiica lui Gică Hagi a jucat în același film cu Michelle Obama

Kira Hagi a studiat în Statele Unite ale Americii, dar s-a întors să profeseze în România. La 26 de ani a jucat deja în mai multe piese de teatru și în mai multe filme – „București, te iubesc!' (2014), „Dream Girl' (2015), „By the Book' (2016), „Fragile' (2017 / a fost și producător), „Breaking' (2017 / s-a ocupat doar de decoruri), „Prego' (2018 / a fost doar asistent de producție), „Intre chin și Amin' (2019) și „Plain Jane and the Dating Game' (post-producție / a fost și regizor asistent).

Nu în ultimul rând, Kira a avut în acest an oportunitatea de a dubla voci alături de Michelle Obama într-un serial animat produs de Netflix, Gofre și Mochi. Fiica cea mare a lui Gică Hagi a anunțat, pe rețelele de socializare, că va dubla vocea lui Mochi în serialul produs de Netflix.

„Părinții noștri au fost destul de stricți cu noi”

Kira Hagi le este recunoscătoare părinților pentru educația primită și a mărturisit că, în ciuda tuturor privilegiilor pe care le-a avut de-a lungul vieții, a învățat de la tatăl său importanța modestiei.

„Părinții noștri au fost destul de stricți cu noi, desigur în sensul bun al cuvântului. A fost o binecuvântare fiindcă noi am crescut cu un handicap metaforic. Am fost privilegiați în multe privințe, iar acest lucru poate reprezenta un handicap. Nu am știut ce înseamnă să nu avem mâncare pe masă, nu am știut că înseamnă să mergi cu autobuzul. Am avut de toate, nu am avut nici o grijă și poate de aceea tata și cu mama au fost atât de stricți cu noi. În schimb, pot spune că am avut o relație deschisă cu părinții noștri, atât eu, cât și Ianis’, îi povestea Kira Hagi jurnalistului Marius Tucă.

Vezi şi care sunt cele 7 arte frumoase și cum au apărut ele!

 
substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter