Ce spune Simona Hapciuc despre relația dintre Culiță Sterp și Jador, la Suvivor: „Se întoarce la el ca un cățeluș...”

Publicat pe

Culiță Sterp și Jador erau prieteni dinainte să participe la Survivor România. Cu toate acestea, relația dintre ei doi a părut, în mai multe momente, să atârne de un fir de ață. Cei doi cântereți chiar fac parte din tabere diferite și au avut conflicte de-a lungul competiției.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!

Relația de prietenie dintre Culiță Sterp și Jador a fost pusă serios la încercare de evenimentele din competiția Survivor România.

Simona Hapciuc, care a fost eliminată din echipa Faimoșilor, a fost invitată la emisiunea „Ștafeta mixtă', unde a făcut mai multe dezvăluiri despre echipa roșie. Aceasta a vorbit și despre scandalul dintre cel doi artiști și nu s-a ferit să îi ia apărarea lui Jador.

Ce spune Simona Hapciuc despre relația dintre Culiță Sterp și Jador, la Suvivor: „Se întoarce la el ca un cățeluș...'Ce spune Simona Hapciuc despre relația dintre Culiță Sterp și Jador, la Suvivor: „Se întoarce la el ca un cățeluș...'

Simona Hapciuc este de părere că mărul putred în relația de prietenie dintre Jador și Culiță Sterp îl reprezintă cel din urmă.

Relația de prietenie dintre Culiță Sterp și Jador

Recent întoarsă în țară din Rebublica Diminicană, Simona Hapciuc a rupt tăcerea. Faimoasa îl consideră pe Jador cel mai sufletist om pe care l-a cunoscut și că, orice i-ar face Culiță Sterp, acesta se întoarce mereu la el.  

„Jador nu va face niciodată nimic ca să îl supere pe Culiță. Jador are o dependență de Culiță incredibilă. Orice i-ar zice, orice i-ar face Culiță, oricât l-ar jigni sau l-ar da deoparte, Jador se întoarce la el ca un cățelus dând din coadă. Îmi pare rău pentru mama lui și pentru familia lui, dar Culiță e singurul om pe care l-am cunoscut și l-am văzut foarte rau.

Citește și: Jador, la un pas să fie eliminat de la Survivor după accidentare:”L-am rupt, plec acasă”

Citește și: Care este numele real al lui Culiță Sterp de la Survivor și ce facultate a absolvit

Citește și: Ce nu vrea Smiley să afle fiica lui, despre el.Răspunsul are legătură cu Gina Pistol!

Citește și: Laura Cosoi, mesaj pentru Smiley, după ce Gina Pistol a născut:'Li se întâmplă ce merită'

Opt săptămâni eu nu am vazut nimic bun în el. Jador, orice ar face și orice ar spunea, oricât m-ar fi supărat pe mine, este atât de sufletist și atât de bun, e cel mai sufletist om pe care l-am cunoscut. Și îmi pare rău de el, pentru că este folosit de Culiță. Culiță nu face altceva decât să se folosească de el și cu prima ocazie îi va da cu șutul. Jador simte nevoia să facă orice să îl placă Culiță, să fie acceptat', a declarat Simona Hapciuc pentru WOWbiz.ro.

Ce spune Simona Hapciuc despre relația dintre Culiță Sterp și Jador, la Suvivor: „Se întoarce la el ca un cățeluș...'Ce spune Simona Hapciuc despre relația dintre Culiță Sterp și Jador, la Suvivor: „Se întoarce la el ca un cățeluș...'

Simona Hapciuc, despre Culiță Sterp

Simona Hapciuc și-a făcut o părere la Survivor România despre Culiță Sterp. Mai exact, aceasta îl consideră pe cântăreț misogin, parșiv și răutăcios.

Culiță are același caracter ca Sebi, este foarte parșiv și foarte răutăcios. Pentru că vine dintr-o familie bună și cu mai mulți bani, că este cântăreț, că este cunoscut, simte nevoia să discrediteze pe cei din jur și să fie superior, chestie pe care eu nu o accept. Am avut niște discuții cu el pentru că el mă făcea proastă și îmi scotea ochii cu faptul că am ales să îl fac pe Dimitrie la puțin timp în relația cu Dimi. Avea chestia asta, că femeia trebuia să stea acasă. „Ai făcut tu ceva de te-a lăsat bărbatul ăla! Uite la Daniela mea, daca eu nu îi fac nimic, ea stă acasă cuminte și mă așteaptă'.

Avea misoginismul ăsta în el pe care eu nu pot să îl înțeleg. Eu aveam o chestie cu adusul lemnelor, nimeni nu aducea lemne și eu eram cu brațele pline de lemne, mă durea și genunchiul și îmi zice „bine că stai pe plajă, dar lemne pentru foc mai aducem și noi?!', a adăugat Simona Hapciuc, pentru „Ștafeta mixtă'.

Sursa Foto: Instagram

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter