Ce sumă primește Ana Porgras de la Survivor lunar, de la stat. E campioană mondială la bârnă

Publicat pe . Actualizat Marți, 06 aprilie 2021, 16:39

Ana Porgras, care acum participă la Survivor România, a obținut, în 2010, medalia de aur la bârnă la Campionatele Mondiale, care s-au desfășurat la Rotterdam, devenind un mare nume pentru gimnastica românească. Pentru performanța ei, va primi mereu o sumă de bani din partea statului român.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!

Chiar dacă a renunțat la gimnastică, Ana Porgras își păstrează renumele de gimnastă medialiată cu aur. Pentru performanțele sale, Faimoasa de la Survivor România primește o sumă de bani frumoasă de la stat.

Ana Porgras se află pe lista de 516 sportivi ai României care primesc rente viagere din partea Statului Român. Alte nume mari din sport care se află pe această listă sunt Nadia Comăneci, Doina Melinte, Leonard Doroftei sau Ivan Patzaichin, potrivit WOWbiz.ro.

a2-1a2-1

Suma de bani pe care Ana Porgras o primește de la stat

Ana Porgras primește de la Ministerul Tineretului și Sportului, drept răsplată pentru performanțele sale, suma de de 3.992 lei. Dacă concurenta de la Survivor nu ar fi renunțat la gimnastică înainte de Jocurile Olimpice din 2012, ar fi mers la Londra și ar fi luat o medalie, suma ar fi putut fi mult mai mare.

Faimoasa nu trăiește din banii de la stat. Aceasta și-a deschis un salon de cosmetică în Brașov.

Citește și: Ce relație este între Zanni și Ana Porgras, la Survivor.Starlin și Jador au fost la un pas să se bată

Citește și: De ce a renunțat Ana Porgras de la Survivor la gimnastică:”A fost o decizie luată în pripă. Acum realizez că…”/ EXCLUSIV

Citește și: Apropieri suspecte între Ramona Olaru și Răzvan Simion. Dani Oțil i-a dat de gol:„Te-am auzit cum îi spui…'

Citește și: Jador, la un pas să fie eliminat de la Survivor după accidentare:„L-am rupt, plec acasă'

Motivul pentru care Ana Porgras s-a retras din gimnastică

De pe o zi pe alta. Așa a luat Ana Porgras de la Survivor decizia de a se retrage din gimnastica de performanță, după multe medalii, dar și mai multe accidentări. A depășit cu greu perioada grea, de după, dar acum pare că a intrat într-o nouă etapă a vieții, în care face performanță, din nou.

Cel mai greu moment a fost momentul când am renunțat. Am luat decizia de pe o zi pe alta. Nu mai puteam nici fizic, simțeam că mă dezintegrez, și nici psihic. În primele luni nu mi-a fost greu, îmi doream să plec, să am o viață normală. Acum realizez că a fost o decizie luată în pripă și puteam să mai stau câteva luni până la Olimpiadă. Un alt moment greu a fost când mi s-a rupt peroneul, în timpul unui campionat european. Aveam șansa să câștig finala la bârnă', a povestit Ana Porgras pentru Viva!.

Sursa Foto: Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton