Ce va face CRBL cu banii câștigați la Survivor: „Am să investesc în...”/ EXCLUSIV

Publicat pe

Ce va face CRBL cu banii câștigați la Survivor! A trecut ceva timp de când s-a întors din Republica Dominicană, dar totuși amintirile sunt încă vii după o asemenea experiență. Artistul ne-a povestit despre ce a însemnat competiția pentru el și cum l-a schimbat, ce l-a dezamăgit și cum a fost revenirea la normalitate.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE APRILIE, GRATIS, AICI!

Probabil nu întâmplător, din clipa în care am început să formulez întrebările pentru tine, mă însoțește fondul muzical din piesa „Survivor. Tu te consideri un supraviețuitor, un luptător, CRBL?

Salutare! Sunt un supraviețuitor, dacă mă uit în urmă și îmi aduc aminte de unde am plecat – dintr-o familie de români autentici, cu mamă educatoare, tată CFR-ist, o soră mai mare cu un an și un frate mai mic cu patru ani, hrănit de visuri și ambiție, pregătit să fiu un luptător. Niciodată nu am crezut că o să reușesc să-mi împlinesc visurile, dar am sperat, am muncit, am luptat, m-am sacrificat și… a meritat. Încă nu am terminat să spun sau să fac tot ce mi-am dorit. Tocmai din acest motiv încă sunt aici.

Ce va face CRBL cu banii câștigați la Survivor: „Am să investesc în...'/ EXCLUSIVCe va face CRBL cu banii câștigați la Survivor: „Am să investesc în...'/ EXCLUSIV

CRBL: „A fost experiența care mi-a subliniat scopul vieții'

A trecut ceva timp de când te-ai întors din Republica Dominicană, dar cred totuși că amintirile tale sunt încă vii după o asemenea experiență. Ce a schimbat „Survivor în viața ta?

„Survivor schimbă vieți în bine doar pentru cei ce sunt pregătiți să facă asta. Din acest motiv am acceptat această provocare. A fost experiența care mi-a subliniat scopul vieții, acela de a mă bucura, în primul rând, de lucrurile simple și de a-i aprecia mai mult pe cei de lângă mine. A fost și o sursă de inspirație pe plan profesional. Nu știu dacă vreau să mai repet această experiență deoarece consider că mi-a fost suficient să înțeleg ce-i cu mine, care îmi sunt limitele, în ce direcție mă îndrept și cât de greu îți faci un prieten.

Citește și: CRBL a vândut toate proprietățile din România pentru a se muta în Spania:”Am plecat cu 3 camioane”

Citește și: CRBL a încercat să se împace cu Oase. Ce răspuns a primit:”Înseamnă că nu e momentul”

Citește și: Fuego a slăbit 5 kilograme în 5 zile. Ce dietă ține:”Trebuie să mănânci…”

Citește și: Motivul pentru care Alexandra Duli a fost eliminată de la Survivor:„Am știut că nu voi avea…' 

CRBL: „Lupta cu foamea, cu somnul, cu lipsurile de bază cotidiene nu au fost așa de grele'

Care au fost cele mai dificile momente pe care le-ai trăit acolo? Când ai simțit că ești la un pas de a renunța?

Lupta cu foamea, cu somnul, cu lipsurile de bază cotidiene nu au fost așa de grele pentru mine, deoarece am avut șansa să particip la un show similar acum vreo 15 ani, dar lupta cu mine a fost cea mai grea. Am ales să mă îndepărtez de grup, să stau singur cu mine pentru a nu mă implica în toate discuțiile colegilor și a mă încărca cu energie negativă. Să stai singur în apă, ore în șir, te face să te gândești la familie, să te întorci în copilărie, să cauți răspunsuri la greșelile vieții, ceea ce mă și destabilizează emoțional. De aceea am tot spus că nu prea vreau să iau legătura cu nimeni din afara show-ului prin câștigarea jocurilor de comunicare, asta pentru că îmi era frică de mine, cu toate că am tras cot la cot cu colegii mei pentru a se bucura ei de premiul mult dorit.

CRBL: „M-a deranjat foarte tare comportamentul Războinicilor față de Relu'

Îmi aduc aminte cât de indignat și de vehement ai fost când te aflai cu Relu pe Insula Exilului și el nu a primit mâncare de la coechipieri. Atunci ai împărțit mâncarea cu el… Care au fost lucrurile care te-au deranjat cel mai mult de-a lungul competiției?

Într-adevăr, m-a deranjat foarte tare comportamentul Războinicilor față de Relu. Urăsc oamenii falși și care sunt doar pe interes. Eu nu consider că am făcut cine știe ce, am împărțit mâncarea cu Relu așa cum aș fi făcut-o cu fratele meu. Nimic special. Așa am fost educat, empatizez imediat cu cel de lângă mine, considerându-l camaradul meu. Ce este al meu este și al tău. Trecem împreună prin orice. Am fost deranjat de-a lungul competiției de contrastul dintre concurentul în timpul lui liber și concurentul care știe că este filmat. Este incredibil cum se schimbă oamenii în mai puțin de câteva secunde. Este un profil similar pentru majoritatea concurenților. Asta m-a scos din minți de fiecare dată.

CRBL: „Recunosc că am fost șocat și dezamăgit de Roxana'

Cine și ce te-a dezamăgit cel mai tare la „Survivor? Sunt concurenți de care te-ai atașat și cu care ai continuat relația de prietenie? Dar reversul medaliei? Te întreb fiindcă nu ai intrat doar o dată în conflict cu coechipieri de-ai tăi.

Recunosc că am fost șocat și dezamăgit de Roxana. Aveam altă părere despre ea. Credeam că o să cedeze la un moment dat și că nu este ce pare, dar nu așa de repede. Nu vreau să judec oamenii, fiecare face ce vrea. În rest, am cam presupus caracterul colegilor, și nu m-am înșelat. Am fost plăcut surprins de Laura, tocmai din acest motiv ne-am și apropiat, avem multe în comun. O să țin legătura cu câțiva dintre colegi, puțini la număr, într-o formă de amiciție cu șanse de prietenie, dar doar timpul o să confirme asta sau nu. Chiar și printre Războinici am găsit oameni cu caracter pe aceeași lungime de undă cu mine.

Recunosc că te vedeam în finală… Din păcate, problemele de sănătate te-au făcut să părăsești competiția. După această experiență, ai accepta încă o provocare similară?

În acest moment, pot spune că NU, dar nu știi niciodată ce se poate întâmpla. Recunosc că mi-am răspuns la toate întrebările legate de fizicul și psihicul meu și nu cred că mai pot să stau departe de familie atât timp.

Ce va face CRBL cu banii câștigați la Survivor

Ce vei face cu banii pe care i-ai câștigat la „Survivor? Ai un plan anume?

Banii vin, banii pleacă. Am să fac ce am făcut de fiecare dată: am să investesc în muzică. Pregătesc un album rock-rapp, un turneu, pentru că mi-e foarte dor de scenă. Mai am foarte multe de spus și de făcut și sunt pregătit să investesc atât cât este necesar pentru a continua ce am început acum 28 de ani.

Cum a fost revenirea la normalitate? Știu că la „Survivor ai slăbit 15 kilograme. Ai recuperat pe parcurs? Bănuiesc că Elena și Alesia te-au răsfățat la întoarcere…

În primul rând, am fost șocat și un pic panicat când am aflat de război. M-am bucurat că s-a terminat cu purtatul măștii. Într-adevăr, am slăbit 15 kg, ceea ce nu a fost foarte bine pentru organismul meu iar după ce am revenit la normalitate, adică la 90 kg, mă simt foarte bine. Lucrez la partea de dietă și de sport pentru a rămâne la această greutate. Clar, am fost răsfățat din punct de vedere culinar de pisicile mele și de familie, mai ales că am sărbătorit și Paștele împreună, dar am pus punct dezmățului culinar exagerat.

CITEȘTE INTERVIUL INTEGRAL ÎN VIVA! DE IUNIE! REVISTA SE GĂSEȘTE LA PUNCTELE DE DIFUZARE A PRESEI!

 
substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter