Celia, primele imagini cu fetița ei, Sara Maria: „Am trecut mai multe etape care mi-au pus oarecum sarcina în pericol...”/ EXCLUSIV

Publicat pe

La jumătatea anilor 2000, Cristina Ioana Socolan, devenită faimoasă sub numele de scenă Celia, făcea furori pe scenă cu piesele ei ritmate și, de ce să nu amintim asta?, și cu frumusețea ei specială. Mai bine de 20 de ani au trecut de atunci, iar în viața ei s-au schimbat multe. Am vorbit, acum, nu doar cu artista Celia, ci în primul rând cu soția și proaspăta mămică… Și au fost multe de povestit! Artista a împărtășit cu noi primele imagini cu fetița ei, Sara Maria.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE MARTIE, GRATIS, AICI!

Celia, tocmai ce-ai sărbătorit primul tău 8 Martie ca mămică a doi copii! Cum este? Cum s-a schimbat viața ta și a voastră, ca familie, de când a apărut Sara Maria?

Deși suntem obosiți, ne simțim cei mai fericiți, ne-am dorit din toată inima ca în familia noastră să mai vină un suflețel. Acum, într-un final, după mulți ani de încercări, ne simțim în formula perfectă.

Celia, primele imagini cu fetița ei, Sara Maria: „Am trecut mai multe etape care mi-au pus oarecum sarcina în pericol...'/ EXCLUSIVCelia, primele imagini cu fetița ei, Sara Maria: „Am trecut mai multe etape care mi-au pus oarecum sarcina în pericol...'/ EXCLUSIV

Celia: „Nu am simțit gelozii, Angelo nu e genul de copil gelos'

Cum a fost primită fetița de fratele mai mare? Reușești să te împarți egal între amândoi? Uneori apare gelozia între frați…

Angelo este foarte iubitor și protector cu surioara lui. El și-a dorit foarte mult un frate sau o soră, a fost dorința lui devenită realitate, iar acum, dacă mă aude că spun „prințesa mea, îmi zice: „E prințesa mea, mami… Rectific, OK, „prințesa lui Angelo. (râde) Nu am simțit gelozii, nu e genul de copil gelos, dar încercăm să avem grijă. Chiar dacă cea mică are mai multă nevoie de mine acum, vreau să fiu sigură că el înțelege necesitatea de a o ține mai mult în brațe și de a avea grijă de ea, pentru că e bebeluș și trebuie să îi fiu alături mai mult ei în această perioadă, fiind atât de micuță.

Citește și: Celia a pozat sexy înainte să nască.Cum arată gravidă în 8 luni!

Citește și: Ce probleme are Celia în ultimele zile de sarcină:”Niște dureri puternice…”

Citește și: Ștefan Bănică și Lavinia Pîrva, pe coperta VIVA! de aprilie! Au dezvăluit secretele relației de 10 ani:„Aceste lucruri vor funcţiona tot timpul perfect, într-un cuplu'/ EXCLUSIV

Citește și: Ioana Ginghină a defilat pe podium într-o rochie transparentă total:”A fost o experiență inedită”

Celia: „Prima sarcină m-a prins ușor nepregătită'

În urma unor sarcini dificile sau chiar și fără acest motiv unele mămici cad în depresie post-natală. Te-ai confruntat cu asta la prima sarcină sau acum?

Da, prima sarcină m-a prins ușor nepregătită… Eram în Australia, viața mea s-a schimbat prea dintr-odată și nu am fost chiar pregătită. Acum, privind în urmă, nu mă înțeleg și mă întreb de ce mă încărcam cu atâta stres fără rost… Însă sunt momente în care nu avem control, schimbările hormonale, carențele de vitamine, anemia, oboseala excesivă, toate își pun amprenta și creierul vede totul mai negru decât este. În acele momente, nu realizezi, de aceea e bine ca oamenii dragi să-i fie alături femeii, mai ales în primul an după naștere, și să fie atenți la trăirile ei, să o ajute să depășească acea etapă, în cazul în care are căderi – asta li se întâmplă destul de des multor femei.

Celia: „Caut în primul rând să am grijă de suflet'

Tu cum reusești să-ți ții moralul ridicat? Te rogi? Meditezi? Ești un om spiritual?

Da, am învățat să apreciez lucrurile diferit, să mă bucur de alte lucruri mai importante, să caut partea plină a paharului, să nu exagerez, să îmi însușesc lecțiile, să caut în tot greul un înțeles. Acum, altele îmi sunt bucuriile, valorile, sunt într-o altă etapă și văd viața diferit. Caut în primul rând să am grijă de suflet, să înțeleg și să accept voia divină din toate. Rugăciunea și legătura cu divinitatea mereu m-au ținut pe calea cea bună. Așa că nu voi rupe niciodată legătura cu Dumnezeu. Rugăciunea m-a ajutat în cele mai grele momente ale vieții și m-a ridicat de fiecare dată când am căzut. 

Celia: „Mi-am dorit să o aduc pe lume cu bine'

Spuneai că sunteți protejate divin, și tu, și micuța, după ce ai aflat că ai COVID-19. Și așa a fost! Totul s-a terminat cu bine. Nu?

Așa este, am trecut mai multe etape în timpul sarcinii, etape care mi-au pus oarecum sarcina în pericol și m-am rugat… Mi-am dorit să o aduc pe lume cu bine și toate temerile mele le-am lăsat în mâinile lui Dumnezeu. E o mare binecuvântare că putem să ne liniștim inima și teama prin rugăciune. E minunat când prin credintă se așterne liniștea…

CITEȘTE INTERVIUL INTEGRAL ÎN VIVA! DE APRILIE! REVISTA SE GĂSEȘTE LA PUNCTELE DE DIFUZARE A PRESEI!

 
substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter