Celia a pozat sexy înainte să nască. Cum arată gravidă în 8 luni!

Publicat pe

Peste o lună, Celia va deveni mămică pentru a doua oră și pentru că a vrut să marcheze într-un mod special perioada sarcinii, a pozat sexy. De data aceasta, Celia este însărcinată cu fetiță și este bucuroasă că fiul ei de șapte ani va avea o soră mai mică de care să aibă grijă.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

Celia a realizat o ședință foto inedită cu burtica de gravidă pe ultima sută de metri. Însărcinată în opt luni, cântăreața a povestit cum se simte în toată această perioadă, mai ales că a trecut și prin COVID.

Celia a pozat sexy înainte să nască. Cum arată gravidă în 8 luni!Celia a pozat sexy înainte să nască. Cum arată gravidă în 8 luni!

33-34 săptămâni de sarcină, mai am 5 săptămâni până îmi țin prințesa în brațe ! Simt ca nu mai am răbdare. Poza aceasta este de acum 2 zile când am făcut ședința foto pentru maternitate.

Celia a pozat sexy înainte să nască

Fetele m-au machiat /aranjat atât de frumos că nu știam cum să le mulțumesc. Sunteți speciale, ceea ce ador este faptul că prin machiaj trăsăturile mele nu sunt înăsprire, transmit încă finețe și feminitate.

Asta iubesc la realizarea unui machiaj”, a scris Celia în dreptul unei fotografii.

Citește și: Celia a fost infectată cu Omicron, cu o lună înainte să nască. Acum un an a mai avut COVID-19:'Stresul a fost foarte mare'

Citește și: Celia, primele declarații despre sarcină. Cum se simte:'Mi-era frică să mă bucur'

Citește și: Suma colosală pe care o percepe Inna pentru un concert, în pandemie

Solista mai are acasă un băiețel în vârstă de 7 ani, pe nume Angelo. Pentru fetita care se va naște la final de februarie a ales deja numele.

Voi avea o fetiță într-o lună și trei zile. Voi naște prin cezariană și o va chema Clara Maria. Cred că mă voi descurca mai bine cu ea în brațe decât cu ea în burtică.

Am insomnii și dureri de oase. Mă trezesc noaptea din oră în oră. Mie mi-a fost teamă să nu nasc cu COVID', a spus artista in cadrul unei emisiuni TV.

A existat riscul ca Celia să nască prematur

Celia s-a confruntat cu mari complicații în sarcină, iar acestea i-au cauzat dureri groaznice. Problemele s-au remediat, iar Celia a urmat un tratament care s-a dovedit a fi eficient. Cu toate astea, există șansa ca artista să nască prematur, dar Celia este optimistă și speră să ducă sarcina la final.

Au fost nişte probleme care mi-au dat nişte dureri îngrozitoare. A trebuit să fac o intervenţie aproape pe viu. Sarcina pune presiune pe inimă, dar, cu ajutorul lui Dumnezeu, totul o să fie bine.

Răspund foarte bine la tratament şi nu e doza atât de mare încât să-mi fie teamă, plus că am început tratamentul doar din al treilea trimestru.

Se poate întâmpla să nasc mai devreme, dar eu cred că, cu starea mea de spirit şi cu Dumnezeu aproape, voi merge până la final, că mai sunt cinci săptămâni.

Sper ca aceste probleme să pot să le remediez după, să nu fie ceva pe care să-l port o viaţă întreagă‘, a declarat Celia

 
substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter