Chrissy Teigen și John Legend, primele reacții după ce și-au pierdut copilul: "Ne vom ține de mână și vom trece orice test"

Publicat pe

Chrissy Teigen și John Legend au trecut prin momente cumplite la începutul lunii! Cel de-al treilea copil al lor a murit la naștere, părinții fiind îngenunchiați de durere. La trei săptămâni de la tragedie, cei doi au găsit puterea de a face primele declarații pe marginea acestui subiect!

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!

Chrissy Teigen și John Legend au trăit cea mai mare durere posibilă. Cei doi se așteptau să devină părinți, însă, modelul s-a confruntat cu probleme serioase în sarcină. Micuțul care ar fi urmat că primească numele Jack nu a supraviețuit, în ciuda eforturilor depuse pentru a fi bine.

Citește și: Maria Constantin și noul iubit s-au mutat împreună. Cântăreața a spus adevărul despre el:„A mai fost căsătorit'

Devastați de durere, cei doi au găsit puterea de a transmite un mesaj pe rețelele de socializare, însoțite de imagini care ilustrau suferința părinților.

Citește și: Al treilea copil al lui John Legend și a lui Chrissy Teigen a murit la naștere:”Suntem șocați și simțim o durere despre care doar auzi”

Chrissy Teigen: „Suntem tăcuți”

După o lungă perioadă de tăcere, Chrissy Teigen a ținut să-și liniștească fanii îngrijorați de starea sa: „Suntem tăcuți, dar suntem în regulă. Vă iubim pe toți atât de mult', a transmis Chrissy Teigen pe Instagram.

La rândul lui, John Legend a avut un mesaj pentru soția sa și i-a dedicat interpretarea unei melodii din cadrul premiilor Billboard Music Awards 2020.

„Am o admirație deosebită pentru forța cu care ai trecut prin cele mai dificile momente. Am trăit miracolul, puterea și bucuria acestui dar, iar acum suntem profund mișcați de fragilitatea lui (…) Am scris acest cântec pentru că am credința că atâta timp cât ne vom afla pe acest pământ ne vom ține de mână în orice moment bun sau rău și că vom trece orice test', a menționat și John Legend.

Citește și: Fosta soție a actorului Jeremy Jackson, din Baywatch, de nerecunoscut!Loni Willison trăiește pe străzi și mănâncă din gunoaie

Chrissy Teigen și John Legend, primele reacții după ce și-au pierdut copilul: "Ne vom ține de mână și vom trece orice test"Chrissy Teigen și John Legend, primele reacții după ce și-au pierdut copilul: "Ne vom ține de mână și vom trece orice test"

Chrissy Teigen a avut o sarcină cu probleme

Modelul în vârstă de 34 de ani s-a confruntat cu probleme serioase în sarcină, având sângerări abundente.

Știți cu toții că în ultimele săptămâni am stat la pat. Este o perioadă în care mă odihnesc foarte mult, doar merg la baie și gata, asta-i tot. Fac baie de două ori pe săptămână, nu duș. Am sângerat. Sunt la jumătatea sarcinii și sângerarea nu se oprește. De fiecare dată când merg la baie văd sânge. La un moment dat nu mă opream din sângerat, a declarat Chrissy Teigen în urmă cu o săptămână, când a ajuns de urgență la spital.

Citește și: Alexandra Dinu s-a mutat în București cu Mario, fiul ei și al lui lui Adrian Mutu.Cum a decurs reîntâlnirea tată-fiu

Reamintim că John Legend și Chrissy Teigen s-au căsătorit în urmă cu 7 ani și au împreună o fetiță Luna Simone, în vârstă de 4 ani și un băiețel, Miles Theodore, în vârstă de 2 ani, făcuți prin fertilizare în vitro. De data aceasta, modelul a rămas însărcinată pe cale naturală.

Sursa foto: Hepta, Instagram

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter