Cine este Conrad Mericoffer, partenerul sexy al Oanei Zăvoranu din ”Sacrificiul”. Iubirea lui din viața reală e blonda angelică din ”Daria, iubirea mea”

Publicat pe
Cine este Conrad Mericoffer, partenerul sexy al Oanei Zăvoranu din 'Sacrificiul'. Iubirea lui din viața reală e blonda angelică din 'Daria, iubirea mea'Cine este Conrad Mericoffer, partenerul sexy al Oanei Zăvoranu din 'Sacrificiul'. Iubirea lui din viața reală e blonda angelică din 'Daria, iubirea mea'

Unul din cei mai sexy actori din distribuția 'Sacrificiul' este Conrad Mericoffer, căruia i-a revenit spectaculoasa sarcină de a fi partenerul Oanei Zăvoranu în serial. În viața reală, actorul de 30 de ani este căsătorit cu blonda angelică din 'Daria, iubirea mea'.

Să fii partenerul Oanei Zăvoranu poate fi o mare provocare, așadar actorul Conrad Mericoffer, care va juca alături de Oana în serialul ce va începe în toamnă la Antena 1, 'Sacrificiul', ne-a atras tuturor atenția.

Actorul cu nume neobișnuit, despre care el spune că vine de la străbunicii lui, de origine rusă și austriacă, a mai jucat în 'Fructul Oprit' și a descoperit pasiunea pentru actorie încă de la 15 ani, când mergea foarte des la teatru.

Puțini știu că actorul este căsătorit cu o altă actriță, Victoria Răileanu, protagonista din deja clasica telenovelă 'Daria, iubirea mea', cu care are și un copil de patru ani.

'Soţul meu are un nume austriac, se numeşte Conrad Mericoffer, ne-am cunoscut în facultate. (…) Am fost colegi de facultate, dar n-am avut treabă unul cu altul, am lucrat destul de puţin împreună, ne apreciam profesional şi altfel, un pic. Lui îi plăcea de mine şi mie de el, dar în perioade diferite, niciodată în acelaşi timp. După ce am terminat facultatea, iar el, masterul, am intrat în acelaşi grup de prieteni şi ne-am cuplat', a declarat anul trecut pentru Click! Victoria, care a jucat și în serialul 'Vlad', despre povestea sa de iubire cu Conrad Mericoffer.

Conrad Mericoffer, iubitul Oanei Zăvoranu în 'Sacrificiul'

Diva (Oana Zăvoranu) este o cunoscută prezentatoare de televiziune care s-a retras din viața socială și trăieşte din câteva afaceri mici, dar care datorită renumelui ei sunt un adevãrat succes. Iubitul ei este mai tânăr decât ea și o iubeşte enorm.

Bogdan (Boby) Oancea (Conrad Mericoffer) partenerul de viata al Divei, nu iese din cuvântul ei și vrea s-o vadă mereu fericită. Este un nutriționist de succes și profesor de yoga cu o clientelă exclusivistă. Diva si Boby locuiesc într-o casă spectaculoasă pe malul unui lac cu o priveliște cu adevãrat regală. Liniștea lor este însã tulburată când familia Zamfir se mută lângă ei.

Foto: PR, Instagram

Citește și:

Flavia Mihăşan, prima poză în costum de baie după ce a născut. Cum a slăbit 8 kilograme în 7 săptămâni

Andreea Bălan merge la psiholog. Motivul: 'Mădălina Manole nu a fost sfătuită de apropiații ei și a ajuns la ce a ajuns…'

 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter