Andreea Bălan merge la psiholog. Motivul: ”Mădălina Manole nu a fost sfătuită de apropiații ei și a ajuns la ce a ajuns...”

Publicat pe

Artista care pe data de 15 septembrie 2019 se va căsători cu George Burcea face terapie. Andreea Bălan a mărturisit că este un lucru benefic pentru oricine să discute cu un terapeut care îl poate ajuta în rezolvarea unor probleme.

Cântăreața a mărturisit în cadrul Interviurilor VIVA! că merge la terapeut, de câțiva ani. Andreea Bălan susține că e minunat să poți discuta cu un om care te ajută să îți depistezi problemele sau frustrările și apoi te ajută să ți le rezolvi.

Andreea Bălan merge la psiholog. Motivul: 'Mădălina Manole nu a fost sfătuită de apropiații ei și a ajuns la ce a ajuns...'Andreea Bălan merge la psiholog. Motivul: 'Mădălina Manole nu a fost sfătuită de apropiații ei și a ajuns la ce a ajuns...'

Cu toate că acum este bine, Andreea Bălan a mărturisit că a avut terapeuți care nu o înțelegeau. Așa că artista a decis să îi schimbe și a căutat oameni care empatizează cu ea și înțeleg domeniul ei de activitate, unul activ și extrem de solicitant.

Andreea Bălan face terapie de câțiva ani

'Altfel discuți și altfel te înțelege. Am schimbat un terapeut pentru că nu pricepea nimic din ce spuneam eu, din lumea mea. E foarte complicat să stai să schimbi un terapeut care nu înțelege frustrările unui artist. Până când am găsit un terapeut care să înțeleagă ce îi spun, ce înseamnă o frustrare, toată munca…

Nu trebuie să fii artist pentru a înțelege ceea ce îți povestesc, dar măcar să empatizezi și să îți dai seama. Dar, dacă nu o faci și te mai și întreabă 'Auzi, dar piesele astea se ascultă, cum se ascultă ele?' Și atunci îl schimbi pentru că nu ai cum să îi povestești frustrările tale.

Am schimbat terapeutul de două ori. La un moment dat, am terminat niște probleme pe care le aveam de rezolvat și am trecut la altcineva, pe care l-am schimbat pentru că nu pricepea ce spun. La terapie este foarte important să ai o conexiune cu terapeutul și să înțeleagă ceea ce îi spui și să simți că te ajută. Dacă nu, îl schimbi.

Sfatul meu este ca, atunci când ai o problemă, să te duci la terapie. Drept dovadă, Mădălina Manole nu a fost sfătuită de apropiații ei, și nu au băgat-o în seamă și a ajuns la ce a ajuns… Adică e foarte important pentru apropiați să vadă că există o problemă și să te sfătuiască cum trebuie.

Și mai ales TU și să nu crezi că râde lumea de tine dacă te duci la terapie. În România, mentalitatea asta e 'Nu am nevoie de psiholog, eu le știu pe toate, eu sunt cel mai tare, cel mai deștept, nu am nevoie!'

Din contră! E ca un prieten care te ajută să înțelegi mai bine anumite lucruri. Dar prietenul ăla are facultate și îți explică niște lucruri și îți face niște de-clickuri pe care tu nu poți să le faci singur. Mi se pare minunat să ai această opțiune!', a mărturisit Andreea Bălan, în exclusivitate, pentru Interviurile VIVA!

Cum a reacționat Andreea Bălan când a aflat că nu mai poate avea copii: „M-am interesat deja de mamă-surogat!' 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter