Cine este Cristina Postolachi de la Femeia Alege. Este model și actriță

Publicat pe

Cine este Cristina Postolachi de la Femeia Alege. Cristina Postolachi este cea de-a cincea concurentă de la Femeia Alege și este gata să își întâlnească marea dragoste. Aceasta are 33 de ani și este pregătită să îi vadă față în față pe cei cinci domni, sperând că unul dintre ei îi este predestinat.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

Cine este Cristina Postolachi de la Femeia Alege. Cinci femei independete au plecat în căutarea iubirii, în Istanbul. Astăzi vom face cunoștință cu cea de-a cincea concurentă a emisiunii matrimoniale.

Cine este Cristina Postolachi de la Femeia Alege. Este model și actrițăCine este Cristina Postolachi de la Femeia Alege. Este model și actriță

Cristina Postolachi este cea de-a cincea și ultima concurentă de la Femeia Alege, emisiune prezenată de Majda Aboulumosha și difuzată pe Pro 2. Cristina are 33 de ani, este model și actriță, pasionată de călătorii și deschisă spre a-și găsi iubirea adevărată. Chiar dacă este tânără, experiența de viață i-a arătat că dragostea nu dispare și că, de multe ori, sentimentul de iubire este egal cu cel de suferință.

Citește și: Cine este Ruxandra Barău de la Femeia Alege.Își dorește o relație serioasă

Citește și: Cine este Carmen Alexandrescu de la Femeia Alege.A fost căsătorită 15 ani

Citește și: De ce nu-și dezvăluie identitatea Carlas Dreams de la SuperStar România:„Uneori nu e doar despre succes'/ EXCLUSIV

Citește și: Nicoleta Nucă de la Bravo, ai stil!, despre operațiile estetice:„Online-ul este un mediu foarte agresiv'/ EXCLUSIV

Cine este Cristina Postolachi de la Femeia Alege

De asemenea, Cristina Postolachi de la Femeia Alege a avut mai multe relații de-a lungul timpului, iar despre despărțiri ea spune: „cu timpul nu uiți, te obișnuiești cu ideea'. În plus, ea este convinsă că orice femei își dorește să își trăiască propria poveste. „Fiecare femeie îşi doreşte să trăiască o poveste', a declarat Cristina Postolachi.

Cristina Postolachi de la Femeia Alege locuiește departe de familie pentru că au trecut mai mulși ani de când ea s-a mutat din Chișinău. Totuși, tânăra știe că își va simți mama aproape în fiecare moment: „Putem să nu vorbim zile întregi, dar să ne simţim de la distanţă. Ea este unul dintre îngerii mei păzitori'.

Majda, prezentatoarea noii emisiuni de la Pro2

Noul dating show, „Femeia Alege’, este filmat în Turcia și a avut premiera luni, 20 septembrie. Formatul va fi difuzat de trei ori pe zi, de la 13:00, 19:00 şi 22:30.

Emisiunea prezentată de Majda Aboulumosha urmăreşte poveştile unor femei frumoase, care sunt în căutarea bărbatului perfect. Iată ce spune fosta concurentă de la Survivor despre show:

Întotdeauna am fost condusă de emoție și îmi place să unesc oameni. Îmi place liniștea, să zic… pentru că liniștea de fapt înseamnă iubire și am primit cu brațele deschise această propunere. Mă simt ca acasă! Așa sper să se simtă și fetele noastre. E o provocare pentru mine! Gândește-te că eu sunt mamă și voi fi departe de fetița mea, dar eu merg cu inima deschisă acolo‘ , a povestit ea.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter