Cine este Dima Cubreacov, concurentul care s-a calificat direct în finala „iUmor” sezonul 13

Publicat pe

Cine este Dima Cubreacov, concurentul care s-a calificat direct în finala „iUmor' sezonul 13! Tânărul a cucerit pe toată lumea cu numărul său plin de umor. Nu, nu doar publicul s-a amuzat teribil, ci și jurații care-l ascultau mai atenți ca niciodată. Delia, Vio și Costel au rămas fără cuvinte după ce și-a terminat rolul pe scena iUmor.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

Cine este Dima Cubreacov, concurentul care s-a calificat direct în finala „iUmor' sezonul 13. Toată lumea se întreabă cine este tânărul care după prestația lui a ajuns să fie pe lista celor rămași în finala emisiunii iUmor. Ei bine, Dima Cubreacov nu este deloc străin de scena iUmor, fiind pentru a treia oară când ajunge în fața juraților.

Cine este Dima Cubreacov, concurentul care s-a calificat direct în finala „iUmor' sezonul 13Cine este Dima Cubreacov, concurentul care s-a calificat direct în finala „iUmor' sezonul 13

Dima Cubreacov a mai bifat, în trecut, trei apariții pe scena iUmor. Cu toate astea lumea încă nu-l știe foarte bine și s-a întrebat după numărul prestat duminică, 13 noiembrie, cine este Dima Cubreacov. Dacă în trecut nu a ajuns la inima publicului și a juraților, de data aceasta, concrentul a venit la el cu glume fresh care a stârnit hohote de râs.

Citește și: Nicoleta Luciu e jurat la iUmor, pentru o ediție. Delia:”Arată superb!”

Citește și: Ce face Mihai Bendeac după ce a plecat de la iUmor:'Suntem sub contract cu Antena 1'

Citește și: Soțul cântăreței de muzică populară, Carmen Cornaci, s-a sinucis la doar 38 de ani:'Din păcate, e adevărat'

Citește și: Când începe „Bravo, ai stil', sezonul opt.Anunțul făcut de producătorii emisiunii

Cine este Dima Cubreacov, concurentul care s-a calificat direct în finala „iUmor' sezonul 13

Cine este Dima Cubreacov, concurentul care s-a calificat direct în finala „iUmor' sezonul 13. Concurentul a atras atenția tuturor cu numărul său de amuzament, mai ales după ce Delia, Vio și Costel i-au oferit câte un like. A fost un pas extrem de important pentru el, care l-au făcut să ajungă la votul telespectatorilor, în aplicaţia Antena 1 și mai apoi direct în finala sezonului 13 iUmor.

Cheloo, bucuros de revenirea lui Dima Cubreacov la iUmor

Acum, după ce s-a aflat cine este Dima Cubreacov, dar și faptul că a mai fost de trei ori pe scena iUmor, putem spune doar că are o ambiție de fier. A reușit să cucerească pe toată lumea, inclusiv pe Cheloo. Juratul s-a bucurat foarte mult după ce i-a auzit numărul și și-a amintit de el.

„Sclipire de geniu! Dima, ne bucurăm că te-ai întors, a mărturisit Cheloo după numărul lui Dima Cubreacov.

Delia: 'Se joacă de-a rușinea, dar nu e atât de rușinos pe cât pare'

Ei bine, nu doar Cheloo a vrut să vorbească despre Dima Cubreacov, ci și Delia, care a avut numai cuvinte de ladă. Îndrăgita artistă a explicat că de data aceasta a convins-o că merită să fie pe scena iUmor. Totodată, i-a demonstrat cât de special este și faptul că doar se dă a fi un băiat timid și rușinos.

„Dima, băiat bun! Dima – încredere, Dima e special… se joacă de-a rușinea, dar nu e atât de rușinos pe cât pare. Se joacă de-a reținutul, dar nu e atât de reținut. El e un personaj cu ritmul lui și cu universal lui, și mie îmi place cum e el, a mărturisit şi Delia.

Ce număr a avut Dima Cubreacov

Cine este Dima Cubracov, concurentul care s-a calificat direct în finala „iUmor' sezonul 13? Așa s-au întrebat mulți, mai ales după ce s-a aflat că a mers în marea finală a emisiunii. Bineînțeles, după deslușirea misterului, toți vor să vadă ce număr a avut, astfel că noi expunem o parte doar, tocmai pentru a trezi și mai mult suspansul!

Am început să întâlnesc tot mai mulți oameni care vor să se mute la țară… pentru că veșnicia s-a născut la sat. (…). Eu am crescut la țară și primele lucruri care mă lovesc când mă gândesc la perioada de atunci sunt: sărăcia și disperarea, nu imașul și mâncarea fără E-uri. Veșnicia poate că s-a născut la sat, dar abia aștepta să facă 18 ani ca să se mute la București. (…)', şi-a început momentul Dima Cubreacov.

Sursă foto: Facebook

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter