Cine este Florentina Raiciu, presupusa amantă a lui Reghe

Publicat pe

Cine este Florentina Raiciu, presupusa amantă a lui Reghe? Aceasta este întrebarea care stă pe buzele tuturor, după ce Anamaria Prodan a vorbit pentru prima oară în spațiul public despre ea. Cum arată și cu ce se ocupă femeia despre care s-a spus că ar avea o legătură amoroasă cu Reghe.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

Cine este Florentina Raiciu, presupusa amantă a lui Reghe? Totul a pornit de la afirmațiile lui Gigi Becali, care a susținut că Laurențiu Reghecampf ar avea o amantă de aproximativ 7 ani și chiar că Anamaria Prodan ar ști totul despre asta. Ar fi vorba despre Florentina Raiciu, despre care a amintit chiar sexy impresara Anamaria Prodan.

Cine este Florentina Raiciu, presupusa amantă a lui RegheCine este Florentina Raiciu, presupusa amantă a lui Reghe

Cine este Florentina Raiciu, presupusa amantă a lui Reghe

Cine este Florentina Raiciu, presupusa amantă a lui Reghe? Florentina Raiciu are 32 de ani și nu este străină de lumea showbiz-ului. Este fotomodel, iar cu ani în urmă a pozat în Playboy.

De asemenea, Florentina Raiciu a fost asistentă la Antena Stars, iar la momentul actual deține un salon de înfrumusețare.

Citește și: Anamaria Prodan, primele declarații despre Florentina Raiciu, presupusa amantă a lui Reghecampf

Citește și: Fosta soție a lui Reghe a avertizat-o pe Anamaria Prodan:„Mi-a spus că el umblă după altele'

Citește și: Primele imagini de la nunta Alexandrei Stan.A purtat bocanci și a petrecut cu invitații pe malul mării

Forentina Raiciu și Reghe nu au fost surprinși niciodată împreună

În ciuda speculațiilor pe marginea acestui subiect, Florentina Raiciu și Laurențiu Reghecampf nu au fost niciodată fotografiați și cu atât mai puțin filmați împreună. De asemenea, niciunul nu au comentat vreodată acuzațiile aduse de presă.

Întrebată despre acest subiect, Florentina Raiciu a preferat să se abțină de la orice comentariu. „Nu vreau să comentez acest subiect. Mulțumesc', a spus ea pentru redactia.ro.

Ce spune Anamaria Prodan despre presupusa amantă a lui Reghe

Anamaria Prodan a dat zilele trecute cărțile pe față și a vorbit pentru prima oară despre Florentina Raiciu, femeia despre care s-a vehiculat în ultimii ani, că ar fi amanta lui Laurențiu Reghecampf.

Anamaria Prodan a vorbit la GSP despre Florentina Raiciu, presupusa amantă a lui Laurențiu Reghecampf. Vedeta a declarat că totul a început de la Gigi Becali, după ce acesta a dat declarații și a spus că Reghe are amantă de 8 ani și că i-a făcut salon de înfrumusețare.

‘Totul a început din ziua în care Gigi Becali a făcut ce a făcut și au apărut tot felul de nume de femei. Cu amantă de 8 ani, că Anamaria Prodan are și ea pe cineva. Am mii de mesaje și toată lumea pune câte o întrebare. Toți mă întreabă… Familia este ok. Eu nu sunt femeia care a stat la mâna unui bărbat. Nu există că l-am luat de bărbat ca să am mașini sau altceva. (…)

E jenant că în 2021 mai avem discuții de genul acesta. Că are amantă de 8 ani și nevastă-sa doarme, stai că a furat averea familiei și a făcut nu știu cui salon. El era atunci antrenor la Steaua. Unde erau ăia 10-20 de mii de dolari pe care îi dădea… cum o cheamă?! Florentina, nu știu…’, a declarat Anamaria Prodan.

Anamaria Prodan: „Nu am văzut-o niciodată'

Au curs râuri de cerneală pe marginea acestui subiect, însă Anamaria Prodan susține că nu a văzut-o niciodată și nici nu au avut niciun coflict. Impresara esre de părere că la mijloc ar fi vorba despre o strategie pentru a-i distruge imaginea lui Reghe.

‘Nici măcar nu am văzut-o în viața mea. Au curs atunci subiectele… A bătut-o Prodan, i-a rupt salonul, i-a spart… o prostie! Nu am văzut-o niciodată pe femeia asta, nu am primit niciodată un telefon acasă de la femeia asta. Dacă cine a aruncat vorba asta a crezut că o să-mi distrugă căsnicia și o să-l distrugă pe Reghe ca imagine… (…) Nu există! Raiciu nu a existat în discuțiile familiei noastre. O singură dată am întrebat când existau discuții în oraș, dacă o știe pe fata asta.

Am intrat amândoi pe Google și ne-am uitat cine e. Ți se pare că Reghe s-ar preta să se combine și să dea banii copiilor lui unor… gunoaie? Nu știu dacă cineva mă judecă. Pentru mine o femeie care nu are demnitate, mândrie este… O femeie care nu a muncit o zi și care stă așa cu picioarele deschise… Ce fel de om ar trebui să fie Laurențiu Reghecampf? Eu nu am văzut nimic ca să zic că a avut dreptate Becali’, a mai spus Anamaria Prodan.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter