Cine este Lavinia Dodoț de la Mireasa. Concurenta speră să se îndrăgostească la prima vedere

Publicat pe

Lavinia Dodoț este concurentă la Mireasa și cine ar fi crezut că în spatele unei fete timide se ascunde un o femeie plină de adrenalină. Concurenta s-a înscris la emisiune pentru a se îndrăgosti la prima vedere.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

Lavinia Dodoț a pășit timidă în casa Mireasa și a reușit să impresioneze deja un băiat, pe Ștefan, iar de acum înainte cine știe ce se va întâmpla între ei. Concurentei îi place adrenalina, însă lucrează ca și consilier în vânzări.

Citește și: Cine este Cătălina Stănescu de la Mireasa. Cum arăta înainte de a se înscrie la emisiune

'Sunt o fire sensibilă și timidă. Îmi place adrenalina și sunt pasionată de motorsport, dar nu practic. Sunt copilot. Mai urc în dreapta piloților. Sunt timidă, dar îmi place adrenalina. Sunt consilier vânzări', a spus Lavinia Dodoț la Mireasa.

Citește și: Cine e Ștefania Urecheatu de la Mireasa. A participat și la Puterea Dragostei: 'Bărbatul potrivit trebuie să fie matur'

Despre bărbatul ideal, tânăra nu a spus prea multe, ci vrea să se îndrăgostească la prima vedere.

'Vreau să mă îndrăgostesc la prima vedere. Cred în asta. Când e vorba de iubire îmi place să joc cu toate armele de care dispun', spunea Lavinia la intrarea în emisiune.

Citește și: Scandal în casa Mireasa. Simona Gherghe s-a enervat la culme:„Plec acasă, nu am ce să discut'

Cine este Lavinia Dodoț de la Mireasa. Concurenta speră să se îndrăgostească la prima vedereCine este Lavinia Dodoț de la Mireasa. Concurenta speră să se îndrăgostească la prima vedere

Cine este Lavinia Dodoț de la Mireasa

Lavinia Dodoț de la Mireasa are de 24 de ani și este din Sinaia. Concurenta este pasionată de motosport şi participă la raliuri, copilot.

Tânăra s-a înscris la emisiune pentru a cauta un partener sincer, de încredere alături de care să facă pasul cel mare şi să îşi întemeieze o familie.

Citește și: Cine este Claudia Ciobanu de la Mireasa. E cântăreață și vrea un bărbat care să o susțină financiar

FOTO: Facebook, captură YouTube

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter