Cine este și cum a ajuns celebră Christina Ich. Trecutul misterios al Angelinei Jolie de România

Publicat pe

Apărută ca din senin în showbizul nostru, frumoasă moldoveancă de peste Prut supranumită 'Angelina Jolie de România', este un adevărat fenomen online, iar acum și jurat temporar la 'Bravo, ai stil' . Clipurile postate de ea devin adesea virale, iar frumusețea sa, pusă de cârcotași adesea pe seama intervențiilor estetice, nu trece neobservată.

Frumusețea, umorul, skill-urile de social media și colaborarea cu BROmania pentru filmulețele umoristice ale acestuia i-au adus celebritatea, iar asemănarea izbitoare cu Angelina Jolia nu a făcut decât să-i sporească capitalul de imagine. Aflată acum pentru o perioadă la masa juriului 'Bravo, ai stil!', Christina Ich are un succes fenomenal în mediul online, cu peste 500 000 de followeri pe Instagram și fotografii ce depășesc adesea 40 000 de likeuri. Postările sale vizează ironii la adresa vieții mondene, dar și sfaturi de viață și dragoste pentru adolescente și femei.

Cine este Christina Ich și cum a ajuns celebră

Pe numele său realcCristina Micu, tînăra de 31 de ani originară din Republica Moldova a reușit anul trecut să impresioneze și italienii cu frumusețea sa, după participarea la emisiunea-concurs  'Ballando con le stelle (nr. Dansez pentru tine) alături de un cunosc dansator italian.

Deși cârcotașii susțin că frumosul chip al Christinei Ich este rezultatul iscusinței unui chirurg plastician, aceasta a făcut publică o fotografie de când avea 16 ani, ce demonstrează că vedeta este o frumusețe naturală, chiar dacă asta nu exclude posibilitatea unor foarte mici ajustări.

'Ştiţi când o să se vadă frumuseţea naturală? Când o să faceţi copii. Şi dacă copilul nu seamănă cu voi şi vă întrebaţi vai de unde o fi ieşit, de la aia operată. Mai ţineţi minte cazul acela în care ăla a dat-o în judecată pe aia că i-a ieşit copilul urât? El nu s-a prins că ea era toată operată. Mai sunt şi cazuri în care fetele erau frumuşele dar s-au desfigurat pentru că ele voiau perfecţiunea', consemna Cristina Ich la un moment dat pe Instagram despre operațiile estetice.  Cu o altă ocazie, aceasta ataca cârcotașii declarând 'eu de la 6 ani am transplant' de par, lentile si buze injectate'.

Viața amoroasă a Christinei Ich

Pe cât de deschisă este în a-și etala părerile pe Instagram, pe atât de discretă este când vine vorba despre viața amoroasă. Singura relație a Christinei Ich despre care se știu mai multe amănunte este cea pe care a avut-o cu sportivul Luca Dabah și care s-a încheiat în 2017, după un amor cu năbădăi.

La momentul separării, bruneta a făcut un gest extrem exprimându-și sentimentele public, în social media.'Indiferent de ceea ce s-a întâmplat între noi și chiar dacă nu mai suntem împreună, vreau să știe toată lumea că te iubesc, te-am iubit și te voi iubi mereu…. și nu există explicație. Da, am greșit și îmi asum…', a scris Christina în dreptul unei fotografii de cuplu a celor doi.

Foto: Instagram Christina Ich, Kanal D

Citește și:

Simona Gherghe a ales numele băiețelului. Cum îl va pe chema pe cel de-al doilea copil al prezentatoarei TV: 'Ca să păstrăm tradiția…'

Schimbări la Antena 1. Dorian Popa nu mai este la Xtra Night Show: 'Din păcate…'

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe viva.ro