Cine este Sorin Nicolescu. Cu ce se ocupă soțul Andei Adam

Publicat pe

Cine este Sorin Nicolescu? Toată lumea o știe pe Anda Adam, însă puțini știu detalii despre tatăl fiicei sale, cine este și cu ce se ocupă fostul partener al cântăreței. Iată câteva detalii despre Sorin Nicolescu.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

Cine este Sorin Nicolescu? Întrebarea pe care mulți și-o pun, mai ales după ce chiar el a fost cel care a anunțat separarea de vedetă, care deja și-a refăcut viața în brațele altui bărbat. Discret din fire, el a subliniat clar că cei doi au de gând să mizeze pe discreție și că nu își vor spăla rufele murdare în public, mai ales că la mijloc este vorba și despre fiica lor, Evelin.

Cine este Sorin Nicolescu. Cu ce se ocupă soțul Andei AdamCine este Sorin Nicolescu. Cu ce se ocupă soțul Andei Adam

Cine este Sorin Nicolescu

Sorin Nicolescu este fostul partener al artistei Anda Adam. Împreună au o fetiță, Evelin, în vârstă de cinci ani.

Sorin Andrei Niculescu, pe numele întreg, are 36 de ani, fiind cu 5 ani mai tânăr decât Anda Adam. Înainte de a se căsători cu artista, el avea o carieră în modeling la Constanța, orașul lui natal. A renunțat ulterior, chiar când s-a cunoscut cu Anda Adam, pentru a se lansa în afaceri.

La început, se pare că Sorin Nicolescu ar fi avut intenția de a profesa în domeniul economic, dat fiind că a absolvit și un liceu de profil din Constanța.

Citește și: Ce decizie a luat soțul Andei Adam, după ce artista s-a afișat cu noul iubit.Primele imagini cu Sorin Niculescu și fetița lor, după anunțul despărțirii

Citește și: Anda Adam pune punct speculațiilor despre divorț. Artista dă cărțile pe față despre căsnicia cu Sorin:'Nu am depus actele la notar' | EXCLUSIV

Citește și: Armin Nicoară și Claudia au reality show la Antena Stars. Când începe emisiunea

Citește și: Monica Gabor și Mr.Pink s-au despărțit? Vedeta a șters toate pozele cu iubitul ei

Sorin Nicolescu și Anda Adam s-au căsătorit în 2015

Anda Adam și Sorin Nicolescu s-au cunoscut în urmă cu 6 ani. La câteva luni, s-au căsătorit, pe 7 iunie 2015, pe malul lacului Snagov, în prezența apropiaților și a numeroase vedete. La numai o lună de la nuntă, cei doi au dat vestea cea mare, că că vor fi părinți.

Cei doi au împreună o fetiță, Evelin, care seamănă foarte bine cu mama ei. La doar cinci ani ai ei, Evelin are peste 19 mii de urmăritori pe Instagram, iar în descriere apare că iubește animalele, muzica și dansul.

În ciuda situației dintre Anda Adam și Sorin Nicolescu, Evelin este un copil fericit și mai mult ca sigur se bucură de multă atenție și iubire din partea părinților ei.

Sorin Nicolescu a anunțat separarea de Anda Adam

Sorin Nicolescu a fost cel care a anunțat separarea de Anda Adam, după ce artista fusese surprinsă în brațele altui bărbat. Au curs râuri de cerneală pe seama separării dintre cei doi, însă toate speculațiile fuseseră infirmate anterior de artistă.

‘Orice om e liber să facă ce vrea cu viața lui. Eu unul nu o să îmi spăl rufele în public, nu am făcut-o și nu am să o fac niciodată. Nu am fost atras de atenția publicului. Nu am apărut nici când au fost subiecte frumoase sau importante în viața noastră, mai ales acum să vorbesc despre mama copilului meu. Ce contează ce probleme avem noi? Eu nu întreb pe nimeni despre familia lui!

Iar Anda este liberă să facă ce crede ea că e mai bun pentru viața ei. Are tot dreptul și merită orice își dorește. Cred că acum este și puțin dezorientată și, oricum, trecem cu toții printr-o perioadă dificilă, dar pentru mine este un om deosebit care m-a ajutat în viață și cândva, mi-a demonstrat că m-a iubit. Și mai presus de orice, este mama lui Eveline’, a declarat Sorin Nicolescu recent.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter