Claudia Pătrășcanu, reacție tranșantă după ce Gabi Bădălău a acuzat-o de agresivitate: "El vrea șocuri, vrea răzbunări. Nimeni nu îmi poate lua copiii, nici pentru tot numele din lume"

Publicat pe

Claudia Pătrășcanu rupe tăcerea și reacționează dur după ce a fost acuzată de Gabi Bădălau că ar fi fost agresivă. Extrem de sigură pe ea, vedeta susține că nimeni nu îi poate lua copiii de lângă ea.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

Gabi Bădălău și Claudia Pătrășcanu s-au întâlnit joi în fața instanței pentru custodia copiilor. Procesul a fost amânat, în speranța că cei doi părinți vor încheia securea războiului și vor reveni la gânduri pașnice, de dragul copiilor!

Din păcate, la orizont nu se arată semne de reconciliere, dimpotrivă, războiul între cei doi pare că s-a întețit. Gabi Bădălău și-a acuzat fosta soție de agresivitate, iar Claudia Păstrășcanu a decis să rupă tăcerea și să povestească cum au decurs, de fapt, lucrurile!

Citește și: Jimmy Dub și iubita se căsătoresc, după ce și-au botezat fetița.Au stabilit deja data nunții

Vedeta a început prin a explica faptul că nu a fost, sub nicio formă, agresivă, acuzându-și fostul partener că nici măcar nu a salutat-o la venirea la tribunal.

'Nu am fost niciodată agresivă. Cum aș fi putut să fiu agresivă când am stat aproape două ore cu masca la gură. Nu ne-am salutat, nici măcar să îmi spună un bună', a declarat Claudia Pătrășcanu la Antena Stars.

Citește și: Ioana Ginghină face primele declarații despre a doua sarcină:„Mi-am dorit mult doi copii, dar n-a fost să fie'

Mai departe, Claudia a povestit și momentul în care a fost dată afară din casă împreună cu cei doi copii, alături pentru a o sprijini fiindu-i doar Andreea Bănică.

'Gabi m-a dat afară din casă, ea a aflat o discuție și sper că nu fie supărată de mine, că o să zic. În mesajele pe care le-a purtat cu Andreea Bănică, și ea fiind atât de supărată și suferind alături de mine și de copii în momentul acela, pentru că ea mi-a pus o mașină la dispoziție să ajung acasă la Constanța, Andreea l-a mustrat. Adică nu i s-a părut foarte ok ce a făcut la care el i-a răspuns într-un mesaj, iar Gabi ar trebui să recunoască pentru că mesajul este depus și la dosar: „Am vrut să îi dau un șoc ca să înțeleagă unde e putere', a dezvăluit Claudia.

Citește și: Lidia Buble a recunoscut! Încă locuiește cu Răzvan, la două luni de la despărțire. Confesiunea pe care i-a făcut-o lui Dani:„Deocamdată mai suntem vecini'

Claudia Pătrășcanu: „Cred că nicio instanță din lumea aceasta nu o să îmi ia copiii”

Vedeta este de părere că nicio instanță din lume nu o poate despărți de cei doi băieți, dat fiind că este o mamă devotată, căreia nu are nimeni ce să-i reproșeze.

'Cred că nicio instanță din lumea aceasta, având în vedere că sunt o mamă devotată și impecabilă, nu o să îmi ia copiii de lângă mine, plus că ar fi o traumă pentru ei. El vrea șocuri, vrea răzbunări. Niște imaturități de genul pe care eu nu le înțeleg și nu le pot accepta. Nimeni nu îmi poate lua copiii, nici pentru tot numele din lume', a subliniat Claudia Pătrășcanu.

Claudia este radicală și susține că nici nu se pune problema de o eventuală împăcare, despre care se amintea în instanță.

Citește și: Lidia Buble și Răzvan Simion, prima confruntare față în față, la o lună după despărțire:„Mă intimidezi foarte tare'

'Despre împăcare au mai fost aruncate vorbe, dar nu îl consider un om matur pe Gabi. Eu nu vreau să mai trăiesc din regrete, din amintiri, din ce am fost', a conchis ea.

Claudia Pătrășcanu, reacție tranșantă după ce Gabi Bădălău a acuzat-o de agresivitate: "El vrea șocuri, vrea răzbunări. Nimeni nu îmi poate lua copiii, nici pentru tot numele din lume"Claudia Pătrășcanu, reacție tranșantă după ce Gabi Bădălău a acuzat-o de agresivitate: "El vrea șocuri, vrea răzbunări. Nimeni nu îmi poate lua copiii, nici pentru tot numele din lume"

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter