Codin Maticiuc: "Gina Pistol a fost cea mai pasională femeie din viața mea". Cine e vedeta care i-a refuzat avansurile

Publicat pe

Codin Maticiuc a răspuns unei provocări și a dezvăluit topul celor mai pasionale femei din viața lui. Pe primul loc în top s-a clasat Gina Pistol, iubita lui Smiley, care a anunțat zilele trecute că este însărcinată.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!

Codin Maticiuc s-a așezat acum la casa lui și are o fetiță superbă, Smaranda, în vârstă de un jumătate. Invitat în emisiunea lui Cătălin Măruță, craiul de Dorobanți, însă, a răspuns unei provocări lansată în timpul unei probe fulger. Cu o listă de 10 nume în față, Codin Maticiuc a făcut un top 3 al celor mai pasionale femei din viața lui.

Astfel, sigur pe el, Codin nu a dat niciun pas în spate și a dezvăluit că Gina Pistol se plaseză în fruntea clasamentului. Craiul de Dorobanți și actuala iubită a lui Smiley au avut o relație de aproximativ 8 luni.

Citește și: De ce nu se căsătoresc Iuliana Marciuc și Adrian Enache:„Căsătoria e principalul motiv de divorţ'

Cine l-a refuzat pe Codin Maticiuc

Tot aproximativ 8 luni a avut și o relație cu artista Anna Lesko, acum concurentă la Ferma. Cântăreața a ocupat locul doi în topul realizat de Codin Maticiuc.

În fine, podiumul a fost completat de actrița Maria Dinulescu. Legătura cu ea ar fi durat mai puțin de 10 zile, însă flacăra a fost una extrem de intensă.

Citește și: Anghel Damian din serialul Vlad, despre iubirea cu Lia Bugnar. Ce-i ține împreună, deși îi despart 22 de ani:„Cel mai important este să…'

În cadrul aceleași probe, Codin nu s-a ferit să mărturisească și că a avut o relație cu Diana Dumitrescu, actriță și fosta prezentatoare de la Mireasa.

Codin Maticiuc: "Gina Pistol a fost cea mai pasională femeie din viața mea". Cine e vedeta care i-a refuzat avansurileCodin Maticiuc: "Gina Pistol a fost cea mai pasională femeie din viața mea". Cine e vedeta care i-a refuzat avansurile

Pe final, el a lămurit și că a existat o vedetă care nu a răspuns niciodată avansurilor sale, și anume Adina Halas, fosta asistentă a lui Mircea Badea.

Gina Pistol și Smiley vor deveni părinți

Gina Pistol și Smiley au făcut săptămâna aceasta primele declarații despre bebelușul pe care îl așteaptă și motivul pentru care au ținut totul secret. Pentru că este o sarcină cu risc, din cauza faptului că prezentatoarea are peste 35 de ani, Gina și Smiley au preferat ca sarcina să treacă cu bine peste primul trimestru, astfel încât să poată da vestea fără emoții că se va întâmpla ceva rău cu bebelușul.

Citește și: Daria Radionova, motivul pentru Bianca Drăgușanu a fost snopită în bătaie de Alex Bodi?Dezvăluirile făcute de vedetă

Cei doi au anunțat că vor avea o fetiță:Dumnezeu a avut alt plan. De-aia am ținut secret atâtea luni. Vârsta, analizele mele nu mă recomandau pentru a rămâne însărcinată natural. Am făcut un test de sarcină, ieșise o linie perfectă, una mai ștearsă. Am crezut că nu am făcut ceva bine. Am lucrat mult în ziua aia, ți-am zis să nu te culci, că vreau să îți spun ceva. Am ajuns pe la 1 jumatătate dimineața, am luat testul și i-am zis lui Andrei – cred că sunt însărcinată. Și ne uitam unul la altul și râdeam. Nu știu să explic starea aia. Îmi era frică să mă gândesc. În lunile ce au urmat, totul era nesigur… dar acum totul este în regulă, a declarat Gina.

Sursa foto: Facebook, Instagram, Libertatea

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter