Cum s-a recuperat Cristina Cioran după nașterea prematură și cum se simte fiica ei după problemele de sănătate: „Chiar și atunci când a fost rău...”/ EXCLUSIV

Publicat pe

Pentru cele mai mari bucurii în viață trebuie să lupți, iar Cristina Cioran știe asta, din plin. În doar un an, viața i s-a schimbat la 180 de grade, dar fericirea a venit la pachet cu lecții, puncte de cotitură și momente de suferință, dar pe care le-a „absolvit cu brio. Vedeta ne-a vorbit despre perioada grea prin care a trecut, cum s-au recuperat ea și fetița sa după nașterea prematură și COVID-19.

CITEȘTE VIVA DE IANUARIE!, GRATIS, AICI!

Cristina, știu că nu te găsim în cea mai liniștită perioadă… Ce faci, cum sunteți acum tu și fetița ta?

Sunt, recunosc, în cea mai frumoasă, liniștită și nouă perioadă din viața mea alături de Ema. Cred că pare ciudat să spun că mi-a plăcut fiecare moment pe care l-am trăit până acum, de la trezit des la îngrijirea efectivă a fetiței; nu au fost momente în care să spun că mi-e greu sau că am nevoie de o vacanță de la ea. E adevărat că m-a ajutat mult și iubitul meu, dar și mama, care a stat câteva luni în București. Suntem foarte bine, comunicăm extraordinar, ea este foarte expresivă, docilă și liniștită, așa că totul e minunat.

Cum s-a recuperat Cristina Cioran după nașterea prematură și cum se simte fiica ei după problemele de sănătate: „Chiar și atunci când a fost rău...'/ EXCLUSIVCum s-a recuperat Cristina Cioran după nașterea prematură și cum se simte fiica ei după problemele de sănătate: „Chiar și atunci când a fost rău...'/ EXCLUSIV

Cristina Cioran: „Din păcate, COVID-ul ne-a dat peste cap planurile'

Ați avut COVID-19 în perioada Sărbătorilor și apoi micuța s-a ales cu o bronșiolită… La cât este ea de micuță și de fragilă, cum a rezistat cu atât de mare stoicism?

Am avut mare noroc amândouă pentru că atât ea, cât și eu am avut forme ușoare de COVID, așa că ne-am recuperat foarte repede. Viroza ne-a luat pe nepregătite, însă. Ea este foarte rezistentă și puternică, chiar și atunci când s-a simțit rău, parcă era mai curajoasă ca noi. Din păcate, COVID-ul ne-a dat peste cap planurile, dar ne bucurăm că suntem bine, sănătatea este cel mai important lucru.

Citește și: De ce nu vrea Cristina Cioran să se mărite cu tatăl copilului ei:”Important este cum ne înțelegem”

Citește și: De ce a anulat Cristina Cioran botezul fiicei sale:”Am vrea ca la petrecere să…”

Citește și: Viviana Sposub, despre scandalul cu Andreea Bălan:„E nevoie de maturitate'

Citește și: Lili Sandu și toată familia ei au COVID-19:„Febra băiețelului ne cam dă bătăi de cap'

Cristina Cioran: „Sunt multe riscuri pentru copiii născuți prematur'

În afară de aceste probleme de sănătate, am văzut că Ema este voioasă, voinică și măricică, având în vedere că s-a născut prematur…

Din fericire, se recuperează extraordinar, trebuie în primul rând să mulțumesc echipei medicale de la Spitalul Universitar, Secția Prematuri. Doamnele doctor neonatolog Chiriac și Vasilescu au fost minunate, asistentele, moașele și infirmierele au avut și au mare grijă de bebeluși, tocmai ca să nu fie grea recuperarea lor și adaptarea la noul mediu și să nu simtă distanța de mamele lor. Să nu uităm că Spitalul Univesitar este spital COVID, iar mămicile nu pot intra la
bebelușii lor decât o dată pe săptămână, câteva minute, foarte puțin pentru câtă nevoie au bebelușii de ele. Trebuie să
recunosc faptul că Ema este norocoasă.

Sunt multe riscuri pentru copiii născuți prematur, dar, cu ajutorul echipei medicale, al oamenilor minunați și al
firmelor care susțin financiar dotarea secțiilor de prematuri, atât direct, cât și prin Salvați Copiii, aceștia au o șansă la viață și la o dezvoltare normală. Desigur că nu uit medicul cu care am născut în acea seară, cât noroc am avut
să fie de gardă doctorul Vasilescu, cel care mi-a adus-o pe Ema. Îmi aduc aminte că eu nu voiam să nasc pentru că era prea devreme, iar el mi-a spus la un moment dat: „Împinge, că nu o putem băga înapoi!.

Cristina Cioran: „A fost o perioadă foarte grea, atât fizic, dar mai ales emoțional'

În astfel de situații dificile, mulți oameni se gândesc la copii, mai puțini la mame. Așadar, vreau să te întreb pe tine în ce stare ești acum. Psihică, mai ales, dar și fizică… Mai poți, cu atât de multe greutăți și obstacole? Sau nici măcar tu nu ai prea avut timp să te gândești la tine?

Într-adevăr, a fost o perioadă foarte grea, atât fizic, dar mai ales emoțional, pentru că, deodată, nu mai eram nici însărcinată, nu aveam nici copilul, pentru că Ema a stat în spital o lună și jumătate, dar totul a trecut. M-am educat să nu mă gândesc cu tristețe la trecut, așa că spun doar… bine că este trecut!

Acum sunt foarte bine, din păcate nu am revenit la trupul meu de sirenă de Marea Neagră pentru că nu am reușit, și nici nu m-am ambiționat foarte tare. Iar emoțional sunt concentrată exclusiv pe bebeluș, nu prea am avut timp să fiu deprimată. (râde) Greutăți nu sunt, au fost mici încercări, zic mici fiindcă sunt foarte multe probleme pe lumea asta și necazuri și l-aș mânia pe Dumnezeu dacă aș spune că noi am avut probleme… Sunt foarte fericită, sunt foarte concentrată și sigură pe mine. Când mă uit la ea, râd cu ea, gângurește, nu mai contează nimic… e minunat!

CITEȘTE INTERVIUL INTEGRAL ÎN NUMĂRUL DE FEBRUARIE AL REVISTEI VIVA! REVISTA SE GĂSEȘTE LA PUNCTELE DE DIFUZARE A PRESEI. 

 
substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter