De ce a anulat Cristina Cioran botezul fiicei sale: "Am vrea ca la petrecere să..."

Publicat pe

Cristina Cioran a anulat botezul fiicei sale născute prematur în urmă cu patru luni! Vedeta visa la o petrecere grandioasă pe care să o dea în cinstea copilului pe care și l-a dorit atât de mult, dar restricțiile pandemiei nu-i permit acest „lux”. Astfel, Cristina Cioran a preferat să mai aștepte și să o creștineze pe fetiță când va fi mai sigur.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

În urmă cu nici patru luni, Cristina Cioran a trecut prin momente cumplite, atunci când vedeta a născut prematur o fetiță, în a 29-a săptămână de sarcină. Micuța a petrecut mai mult de o lună și jumătate în spital, la incubator, ea fiind externată și ajungând acasă abia la începutul lui septembrie.

Conform spuselor Cristinei Cioran, credea că va naște pe 21 decemebrie. Micuța Ema a venit mult mai devreme. Coincidența face că vedeta îi alesese numele fără să știe că va naște prematur, iar micuța a venit pe lume chiar de Sfântul Emilian.

În ciuda faptului că rezervaseră și un local, Cristina și partenerul său s-au văzut nevoiți să anuleze totul, la sfârșitul lui octombrie, odată cu noile restricții impuse din cauza pandemiei. Creștinarea micuței și petrecerea de botez o să aibă loc anul viitor.

De ce a anulat Cristina Cioran botezul fiicei sale

„Inițial trebuia să o botezăm acum, în noiembrie, dar am anulat. Am vrea ca la petrecerea de botez să ne vedem și noi cu prietenii, voiam o petrecere mare. Dacă nu s-a putut acum, o vom face la anul, nu e grabă', a mărturisit Cristina Cioran pentru impact.ro.

Cristina a dezvăluit că nașii fetiței nu sunt persoane publice, ci niște prieteni foarte buni. Totodată, vedeta a mai spus că Ema a devenit proritatea numărul unu pentru ea, încă de când a ajuns acasă și o mai interesează nimic altceva decât să petreacă timp cu fetița ei.

„Deocamdată mă concentrez la alte lucruri, la fetiță, nu mă gândesc la altceva. Nu sunt disperată să apar la TV, am alte priorități. Momentan sunt în concediu de maternitate', a zis actrița.

„Voi sta acasă în concediu de maternitate, dar am și ceva proiecte, dar încă nu am reușit să mă adun. Am o propunere TV, dar nu e încă clar totul și nu vreau să iau o decizie pripită. Oricum, anul ăsta nu, ci poate de la anul”, a completat Cristina Cioran.

Citește și: Când revine Cristina Cioran la TV, după ce a născut:„Mă concentrez…’

Citește și: De ce a născut prematur Cristina Cioran:„Travaliul a fost declanșat de o toxiinfecție’

Citește și:Detalii neștiute despre familia lui Petrică Mîțu Stoian.Ce rude celebre avea regretatul artist

Cum se simte Ema, fetița Cristinei Cioran

Micuța Ema a depășit perioada grea și evoluează normal. Cristina spune că ia în greutate și este sănătoasă, iar acest lucru nu poate decât să o facă foarte fericită.

'E foarte bine, ia în greutate cum trebuie. Nu aveam cum să o alăptez. Nu a avut colici, din fericire, se mai trezește doar o dată pe noapte, ceea ce e super, nu plânge decât foarte rar.

Suntem monitorizați de doctoriță, ce spune ea e lege. Mergem și la control, vorbim și la telefon. I-am făcut vaccinul de două și patru luni. E superbă, nu îmi pot lua ochii de la ea. Sunt foarte foarte fericită', spune Cristina.

De ce a născut prematur Cristina Cioran

Cristina Cioran a născut prematur duminică, 18 iulie. Aceasta mai avea două luni până la termen, dar, din fericire, atât ea, cât și fiica ei, Ema au depășit cu bine situația.

Vedeta a declarat că travaliul ei a fost declanșat după ce a făcut o toxiinfecție alimentară. După ce a realizat că situația se agravează, vedeta a sunat la 112 și a ajuns de urgență la Spitalul Municipal.

Poate că a fost mai bine așa. Poate că era mai grav dacă nu nășteam. Duminică am intrat în travaliu, aveam dureri mari de burtă, avem și niște contracții, era combinată treaba. Mi-am dat seama că devine grav, am sunat la salvare, m-a luat și m-a dus la spital, unde am născut. Am avut o toxiinfecție alimentară, de la ceva greșit mâncat, iar pe fondul ăsta s-a declanșat travaliul. Mai aveam o grămadă până la termen‘, a declarat Cristina Cioran, la Vorbește lumea, de la Pro TV.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter