Lili Sandu și toată familia ei au COVID-19: „Febra băiețelului ne cam dă bătăi de cap”

Publicat pe

Cum se simte familia lui Lili Sandu, după ce a fost testată pozitiv cu COVID-19. Lili Sandu trece printr-o perioadă destul de dificilă, după ce familia sa a fost infectată cu virusul SARS-CoV-2. Vedeta a vorbit despre simptomele pe care le are, dar și despre starea de sănătate a soțului și a fiului său. Iată ce a scris aceasta pe rețelele de socializare!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IANUARIE, GRATIS, AICI!

Lili Sandu se poate declara o femeie cu adevărat împlinită. Aceasta nu doar că are o carieră de succes în industria filmelor, ci are parte și de iubirea unei familii absolut superbe. În acest moment, ea trece prin clipe destul de dificile după ce a fost infectată cu virusul SARS-CoV-2. Ba mai mult decât atât, atât soțul ei, Silviu Țolu, cât și fiul lor, Thomas Jay, prezintă simptome destul de grave.

Lili Sandu și toată familia ei au COVID-19: „Febra băiețelului ne cam dă bătăi de cap'Lili Sandu și toată familia ei au COVID-19: „Febra băiețelului ne cam dă bătăi de cap'

Artista a vorbit pe rețelele de socializare despre starea de sănătate a familiei sale. Se pare că febra fiului său reprezintă cea mai mare problemă pentru Lili Sandu.

Citește și: Lili Sandu, în lacrimi pe Internet:„Poate nu sunt îndeajuns de bună ca mamă’

Citește și: Lili Sandu s-a vaccinat anti-COVID:'Am negat vehement acest vaccin…'

Citește și: Pavel Bartoş, dincolo de micul ecran. Familia este pe primul loc:Ne trezim şi stăm în pijamale toată ziua. – EXCLUSIV

Citește și: Liviu Dragnea, prima apariție după despărțirea de Irina Tănase. Cum s-a afișat în Teleorman

Lili Sandu și toată familia ei au COVID-19. Cum se simt acum

Lili Sandu și familia sa se află în acest moment în izolare, după ce au fost testați pozitiv cu COVID-19. Cei doi părinți nu au simptome extrem de grave, însă fiul lor suferă de febră încă din prima zi în care boala s-a instalat în corp. Acum, după patru zile de la infectare, ea a postat un mesaj pe rețelele de socializare în care a vorbit despre actuala situație.

”A patra zi de COVID! Eu și Silviu suntem puțin mai bine azi, dar febra lui Tomi ne cam dă bătăi de cap că stă numai pe la 39. Când mă adun puțin o să vă povestesc”, a scris ea pe rețelele de socializare.

Nu i-a tăiat moțul fiului său

Deși tradiția spune că, după botez, copilului trebuie să i se ia din moț, Lili Sandu nu s-a conformat. Ea a explicat că nu este adepta acestor obiceiuri.

„Noi nu i-am tăiat moț, turtă sau să aleagă de pe tăviță. Știm că acesta este obiceiul, dar noi nu prea suntem cu astfel de practici’, a spus ea.

Sursă foto: Facebook și Instagram

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter