Lili Sandu s-a vaccinat anti-COVID: "Am negat vehement acest vaccin..."

Publicat pe

Lili Sandu s-a vaccinat anti-COVID. Vedeta le-a dezvăluit fanilor săi din mediul virtual că a primit prima doză și a explicat ce a determinat-o să nu se imunizeze până acum și de ce a ales, până la urmă, să facă acest pas. Se pare că vedeta s-a lăsat pradă…conspirațiilor.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

Lili Sandu s-a vaccinat anti-Covid. Vedeta mărturisește că până în prezent a evitat să se imunizeze pentru că nu a crezut în vaccin, dar creșterea accentuată a cazurilor de covid din ultima vremea au speriat-o așa că, spune ea, s-a văzut nevoită să facă ceva care cândva părea imposibil.

Lili Sandu s-a vaccinat anti-COVID: "Am negat vehement acest vaccin..."Lili Sandu s-a vaccinat anti-COVID: "Am negat vehement acest vaccin..."

„Astăzi a fost ziua aia pe care am tot evitat-o. Tocmai am fost și mi-am făcut vaccinul, prima doză. Nu mai era de așteptat pentru că sunt tot mai multe cazuri și am zis că trebuie să o fac pentru mine, pentru Thomas, pentru comunitate. Fiecare să facă ce poate din partea lui.

Nu e un story în care vă pun să vă duceți să vă vaccinați. Am negat vehement acest vaccin și orice tip de vaccin în general. Voi știți cel mai bine ce trebuie să faceți, nu trebuie să ascultați de nimeni.

Am făcut vaccinul ăsta și cu gândul la libertate, pentru că sunt tot felul de îngrădiri acum, nici nu pot să plec să-mi vizitez prietenii, nu pot să plec din țară.', a transmis Lili Sandu, pe Instagram.

Lili Sandu s-a vaccinat anti-Covid. Ce s-a întâmplat înainte de a se imuniza

Lili Sandu s-a vaccinat anti-Covid. În același timp, vedeta povește că înainte de a lua decizia pe care nu se gândea că o va lua vreodată, s-a documentat iar acest lucru i-a dat curaj.

„Era o întreagă corvoadă și pe lângă faptul că sunt foarte multe cazuri și dintre prieteni se cam strânge lanțul și nu dintre cele mai fericite și m-am speriat un pic, recunosc.

M-am și documentat înainte să pot să alăptez, e ok, sper să fie bine, dar tot Dumnezeu trebuie să te protejeze', a mai transmis Lili Sandu.

Nu a precizat cu ce ser s-a imunizat

Lili Sandu s-a vaccinat anti-Covid. Vedeta nu a specificat și ce ser i s-a administrat, dar le-a mărturisit fanilor că a avut emoții și că aceste sentimente nu le-a experimentat nici în momentul în care a născut prin cezariană.

„Și voi, ăștia de la brand-ul ăsta de la care mi l-am făcut să dea naiba să se întâmple ceva, să vedeți voi după aia!

Acum, să vă zic sincer, am avut niște emoții… cred că nici la cezariană n-am avut atâta frică și emoții cât am simțit aici.

Simțeam că mă ia cu amețeală. Ce au băgat ăștia în noi…mă rog. O să am certificat verde! E nasoală treaba cu cazurile astea, cu Delta', a adăugat Lili Sandu pe Instagram.

Citește și: De ce nu a mai reușit Lili Sandu să alăpteze

Citește și: Cum se înțeleg, de fapt, Lili Sandu și Silviu Țolu, după ce au devenit părinți

Citește și: Cum arată Gabriela Prisăcariu în lenjerie intimă, după naștere

Citește și: Zi de doliu pentru aviația militară

Lili Sandu, moment dificil după naștere

Lili Sandu s-a vaccinat anti-Covid. Imediat după naștere, fiul lui Lili Sandu a avut nevoie de îngrijiri medicale. A fost un moment dificil pentru actriță să afle că cel mic are o problemă. Totul a plecat de la o incompatibilitate a grupei de sânge.

„A fost un moment extrem de dificil pentru mine pentru că la primul copil, îți dai seama, nu știi ce se întâmplă. Totul ți se pare dus la extrem. Vrei ca bebe să fie bine, să fie sănătos. Din păcate a avut un icter mai prelungit, destul de puternic, din cauza unei incompatibilități a grupei de sânge’, a spus Lili Sandu.

Lili Sandu a explicat că bebelușul ar fi putut să ia grupa de sânge a mamei, însă a luat-o pe cea a tatălui ceea ce a cauzat un icter destul de puternic: „Noi nu am știut despre lucrul acesta și poate a fost mai bine pentru că dacă aș fi știut aș fi stat 9 luni gândindu-mă la momentul ăla. El ar fi putut să ia grupa de sânge a mamei, dar a luat grupa de sânge a tatălui și atunci s-a produs acolo un disconfort, ca să-l numesc așa, pentru bebe'.

Când a născut Lili Sandu

Lili Sandu a devenit mămică pe 10 august 2020. Vedeta a dat pe contul personal de Instagram, unde a recunoscut că și-a întâmpinat bebelușul, un băiețel de nota 10.

Lili Sandu spera să nască de ziua iubitului ei, Silviu Țolu (28 de ani), la sfârșitul lunii august. Băiețelul lor a avut însă alte planuri și s-a grăbit să-și cunoască părinții. Luni seară, vedeta a născut la o maternitate privată din Capitală.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter