Cum se înțeleg, de fapt, Lili Sandu și Silviu Țolu, după ce au devenit părinți: „Eu l-am avertizat...”

Publicat pe

Lili Sandu și Silviu Țolu au devenit părinți în urmă cu un an. Artista devenea atunci mamă pentru prima dată, aducându-l pe lume pe fiul lor, Thomas Jay. De atunci, vedeta a recunoscut că în viața ei și a partenerului său au avut loc unele schimbări. Iată despre ce este vorba!

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

În luna August, anul trecut, Lili Sandu a devenit mamă pentru prima dată. De când și-a adus băiețelul pe lume și l-a strâns pentru prima oară la piept, Thomas Jay a devenit centrul Universului său. Mamă devotată, actrița mărturisește că din acel moment, în viața ei și a partenerului său, Silviu Țolu, s-au produs unele schimbări.

Cum se înțeleg, de fapt, Lili Sandu și Silviu Țolu, după ce au devenit părinți: „Eu l-am avertizat...'Cum se înțeleg, de fapt, Lili Sandu și Silviu Țolu, după ce au devenit părinți: „Eu l-am avertizat...'

Lili Sandu se poate considera o femeie împlinită pe toate planurile. Dacă pe plan profesional se laudă cu o carieră de succes, lucrurile stau la fel de roz și pe cel sentimental. Artista trăiește o frumoasă poveste de iubire alături de Silviu Țolu, împreună având un băiețel minunat. Deși faptul că a devenit mamă este cea mai mare fericire pentru ea, vedeta s-a confruntat și cu situații neplăcute după naștere.

Citește și: De ce au amânat nunta Lili Sandu și Silviu Țolu. Cum se înțelege vedeta cu socrii:”Din prima clipă…”

Citește și: Brigitte Pastramă, de nerecunoscut după scandalul măștilor contrafăcute.Cum s-a afișat la ziua Vicăi Blochina

Citește și: Oase, detalii din culisele Asia Express 4:”Ne-a oprit Poliția de șase ori”

Citește și: Cântărețul de muzică populară Alexandru Rusu a murit!S-a stins în brațele soției

Cum se înțeleg, de fapt, Lili Sandu și Silviu Țolu, după ce au devenit părinți

În cadrul unui interviu, Lili Sandu a vorbit deschis despre un subiect sensibil. Vedeta a mărturisit că după ce l-a născut pe fiul ei, s-a confruntat cu anxietatea. Chiar și acum, ea are momente în care râde, iar apoi plânge, trecând de la o stare la alta. Din fericire, norocul ei este că are un partener înțelegător, Silviu Țolu fiindu-i mare spijin. Aceasta a glumit, spunând că „l-a avertizat' încă de la început să nu fugă.

„Da, au fost și sunt momente de genul acesta pentru că e un omuleț de care trebuie să ai grijă tot timpul. Plus că te dă foarte mult peste cap, rutina ta și tot ce ținea de tine. Și, atunci, am momente în care acum râd și după aceea plâng. Dar am noroc cu Silviu că înțelege toate stările acestea. Oricum, eu l-am avertizat și i-am zis: „Orice ar fi să nu fugi!', a mărturisit Lili Sandu pentru Cancan.ro.

Și în viața intimă vedeta a identificat unele schimbări. Ea și Silviu Țolu se înțeleg de minune, dar în prezent, parcă nu mai sunt ei, pentru că nu mai sunt la fel de… spontani. Motivul? Toată atenția e concentrată pe micuțul lor, iar acum nu-și mai pot face planuri rapide.

Nu mai suntem noi'

Pe lângă asta, Lili Sandu a povestit că acum ea și Silviu Țolu nu mai ies la întâlnire în fiecare săptămână, lucru pe care-l făceau înainte. Chiar dacă lipsa acestor obiceiuri e vizibilă, momentele unice petrecute alături de copilul lor compensează și le oferă cele mai frumoase trăiri.

„Nu doar asta… adică, tot ce facem îl are pe el în prim plan acum. Nu mai suntem noi… noi eram genul care ne luam bagajele și plecam. (…) Plus că ieșeam la date în fiecare săptămână, acum… ', au mai transmis cei doi.

Sursa foto: Instagram

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter