Bianca Drăgușanu, declarație neașteptată pentru Victor Slav: „Un bărbat minunat, pe care...”

Publicat pe

Bianca Drăgușanu și Sofia au sărbătorit astăzi Ziua Copilului într-o emisiune televizata, în cadrul căreia a apărut și… Victor Slav! A fost o surpriză foarte mare pentru fanii celo doi, mai ales că Bianca a dezvăluit că are o relație foarte frumoasă și echilibrată cu Victor, de dragul fetiței lor.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

Bianca Drăgușanu și Victor Slav au hotărât să petreacă împreună ziua de 1 iunie, alături de micuța Sofia. Di npăcate, însă, Victor Slav a avut parte de o situație neprevăzută și a fost nevoit să amâne apariția în platoul de televiziune. Totuși, pentru a-i face o surpriză fiicei sale bărbatul a intrat în direct printr-un apel video, iar micuța a avut grijă să îl mustreze cum se cuvine pentru absență, fie ea și motivată!

„De ce nu ai venit cu noi la televizor?', a întrebat Sofia.
„Tati a trebuit să ajungă la mami meu și la buni pentru că trebuia să rezolve ceva aici.', a explicat Victor Slav, zâmbind.
„Nu vin acolo (n.red.- la emisiune), dar după vin și am un cadou pentru tine.

Mie îmi pare rău că nu sunt acolo, mai apar și probleme neprevăzute. problemele sunt mai grave, dar acum, Slavă Domnului, suntem sub control. Toate lucrurile sunt sigur că se vor rezolva. Vreau să spun la mulți ani tuturor copiilor, vă îmbrățișez și cu altă ocazie o să ne revedem cu siguranță.', a mai precizat fostul prezentator TV.

Citește și: Bianca Drăgușanu, după ce Alex Bodi a făcut publice înregistrări cu ea: „Sociopat, bipolar'

Citește și: Bianca Drăgușanu, prima declarație de dragoste pentru Gabi Bădălău, în plin scandal cu Alex Bodi: „Îl iubesc!”

Citește și: Bianca Drăgușanu, despre imaginile cu ea leșinată, pe podea: „Mama, am luat două pastile…'

Citește și: Alex Bodi suferă după Bianca Drăgușanu. Ce surpriză i-a făcut în timpul relației cu Daria Radionova

Bianca Drăgușanu: „Suntem foarte buni prieteni'

Mai mult decât atât, după dialogul spumos dintre Victor Slav și fetița lui și a Biancăi Drăgușanu, intervenția bărbatului a luat sfârșit iar blondina a dezvăluit că are o relație foarte frumoasă cu fostul ei partener! De altfel, fosta prezentatoare TV este convinsă că întâlnirea dintre ea și Victor nu a fost una întâmplătoare!

„Avem o relație foarte mișto. Suntem foarte buni prieteni. Cred că este un bărbat minunat, pe care nu l-am întâlnit întâmplător', a dezvăluit Bianca Drăgușanu.

Bianca Drăgușanu, declarație neașteptată pentru Victor Slav: „Un bărbat minunat, pe care...'Bianca Drăgușanu, declarație neașteptată pentru Victor Slav: „Un bărbat minunat, pe care...'

Biana Drăgușanu: „O fetiță a mușcat-o de picior (n.r.- pe Sofia)'

Din păcate, însă, pe lângă problemele din viața sa personală, Bianca Drăgușanu a avut de depășit o situație delicată și în ceea ce o privește pe Sofia. Micuța a fost agresată la grădiniță și Bianca a luat decizia de a căuta o nouă instituție de învățământ, pentru fiica ei și a lui Victor Slav.

„Am schimbat grădinița tot din cauza unor dăunători. S-a dus la grădiniță și într-un moment de neatenție, o fetiță a mușcat-o de picior. A venit cu o vânătaie, i se vedeau și dințișorii. Se urcau pe un topogan, a sărit, a mușcat-o. A stat cu vânătaia 7 zile. Suntem ok, ne vedem de treaba noastră. Noi chiar suntem ocupate, nu ca alte persoane care n-au ocupație.', explicat aceasta.

Bianca Drăgușanu, cele mai noi detalii din viața ei personală

Tot în cadrul emisiunii „Teo Show', Bianca Drăgușanu a discutat și despre viața ei personală. Discretă și totuși incisivă, ca de obicei, blondina a lansat o declarație subtilă și pentru fostul ei partener, Alex Bodi, alături de care se află în mijlocul unui scandal mediatic.

„În ciuda tuturor evenimentelor asta care se tot întâmplă din cauza faptului că unii au o lipsă mare de ocupație. Eu n-am nicio problemă, copilul este ok, chiar dacă a avut o perioadă în care a tușit vreo 3 săptămâni și nu știam ce să îi mai fac.

Mama e bine, sora mea s-a așezat la casa ei. Totul este minunat. Atmosfera se mai bruiază din cauza unor dăunători. N-au ce să facă, se plictisesc. Le place foarte mult atenția. Presa n-ar trebui să acorde atâta atenție persoanelor care n-au ce să facă. Sunt doar mici ploi, care trec.', a declarat bianca Drăgușanu.

Sursa FOTO: Facebook / Captură foto Kanal D.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter