Bianca Drăgușanu, prima declarație de dragoste pentru Gabi Bădălău, în plin scandal cu Alex Bodi: "Îl iubesc!"

Publicat pe

Telenovela dintre Bianca Drăgușanu, care este pe cale să se mărite cu Gabi Bădălău, și Alex Bodi pare să nu mai aibă sfârșit. Vedeta, aflată în plin scandal cu fostul ei soț, îi face declarații de iubire viitorului ei partener de viață.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

De când s-a aflat că Bianca Drăgușanu este pe cale să se mărite cu Gabi Bădălău, au început din nou să se agite apele în mass-media, iar în viața celebrei blondine a apărut iarăși Alex Bodi, fostul ei soț. Se pare că omul de afaceri nu se poate resemna cu gândul că fosta lui soție urmează să fie a altui bărbat. Chiar dacă ei au avut o relație cu suișuri și coborâșuri, afaceristul încă suferă după Bianca. Vedeta este însă extrem de fermă și-și declară dragostea față de Gabi Bădălău.

Bianca Drăgușanu, prima declarație de dragoste pentru Gabi Bădălău, în plin scandal cu Alex Bodi: "Îl iubesc!"Bianca Drăgușanu, prima declarație de dragoste pentru Gabi Bădălău, în plin scandal cu Alex Bodi: "Îl iubesc!"

Bianca Drăgușanu recunoaște că îl iubește pe Gabi Bădălău

După ce, recent, Alex Bodi a fost surprins alergând după Bianca Drăgușanu prin parcarea unui salon de frumusețe, iar apoi au fost văzuți luând masa într-un restaurant din Capitală, s-au reaprins speculațiile privind o eventuală împăcare dintre cei doi. Bianca Drăgușanu a pus însă punctul pe i și a vorbit despre relația dintre ea și Gabi Bădălău, dar și despre sentimentele pe care i le poartă.

'Gabi este liniștea mea. Am avut probleme în cuplu, am fost și despărțiți vreo 48 de ore, dar acum suntem împreună. Îl iubesc și suntem împreună', a spus, în exclusivitate pentru FANATIK, Bianca Drăgușanu.

Bianca a mai completat, spunând că iubitul ei nu-și dorește expunere media, dar că relația dintre ei doi este foarte bună.

'Ne înțelegem bine, iar el este genul de om care nu vrea să iasă în față, ca alții, când vine vorba de presă. Acum, noi suntem împreună, dar nu am ce să spun multe despre planurile noastre, preferăm să ne concentrăm asupra relației noastre', a mai explicat Bianca Drăgușanu pentru sursa citată.

Citește și: Reacția Claudiei Pătrășcanu, după ce a aflat de nunta dintre Gabi Bădălău și Bianca Drăgușanu: „Să-mi dea divorțul mai întâi'

Citește și: Alex Bodi, după ce a urmărit-o pe Bianca Drăgușanu la salon: „N-am vrut s-o las să conducă plânsă și agitată'

Citește și: Alex Bodi suferă după Bianca Drăgușanu. Ce surpriză i-a făcut în timpul relației cu Daria Radionova

Citește și: Teo și Maia, primul pictorial împreună: „Când crești un copil de la zero, este copilul tău biologic'

Citește și: Culiță Sterp a fost descalificat de la Survivor: „Mă simt vinovat'

Bianca a admis însă că în cuplul lor au existat discuții din cauza lui Alex Bodi, însă acestea au fost depășite…

'Noi am fost despărțiți, cred, vreo 48 de ore, au fost tensiuni în cuplu din cauza fostului meu soț. Dar am reușit să le depășim, să trecem peste', a mai precizat Bianca Drăgușanu pentru FANATIK.

Bianca se mărită cu Gabi Bădălău

Relația dintre Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău devine din ce în ce mai serioasă. Cei doi plănuiesc să își unească destinele și au pus la punct toate detaliile pentru nuntă. Cu toate că viitorul ei soț încă nu a încheiat divorțul cu claudia Pătrășcanu, se zvonește că Gabi Bădălău și Bianca Drăgușanu au semnat deja și un contract prenupțial, impus, se pare, de tatăl lui Gabi Bădălău.

Mai mult, cei doi au pus la punct toate detaliile despre nuntă. Gabi Bădălău i-a dăruit vedetei și un inel prin care să marcheze logodna, o bijuterie în valoare de peste 30 de mii de euro. Totuși, Bianca Drăgușanu nu poartă inelul pentru că vrea să fie precaută, dar și din cauza superstițiilor.

Motivul pentru care Bianca Drăgușanu nu vrea să poarte inelul de la Gabi Bădălău este reprezentat și de faptul că ea nu vrea ca acest lucru să afecteze și mai mult relația dintre viitorul ei soț și Claudia Pătrășcanu, după cum au declarat sursele pentru cancan.ro. De asemenea, cei doi viitori soți vor să fie foarte precauți atunci când vor face marele pas, așa că au semnat și contract prenupțial, în care vedeta a fost de acord cu toate condițiile impuse de părinții lui Gabi Bădălău.

Până una, alta însă, Gabi Bădălău trebuie să închie divorțul cu Claudia Părășcanu…

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter